Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Rosalía sorprèn amb una històrica actuació de flamenc als Grammy
Notícies / Música

Rosalía sorprèn amb una històrica actuació de flamenc als Grammy

Actuació de la Rosalía als Grammys 2020
FOTO: Captura d'actuació de Rosalía Actuació de la Rosalía als Grammys 2020

"El Grammy em fa il·lusió però el que m'emociona més és poder actuar aquesta nit amb el flamenc". Amb aquesta frase Rosalía agraïa el seu primer Grammy i avançava que hores després actuaria amb un tema flamenc. No era difícil encertar que la cançó escollida seria 'Juro que', el senzill que va fer públic, juntament amb el videoclip, el dijous de la setmana passada. En l'actuació hi va sumar un dels seus primers 'hits, 'Malamente'.

Actuació per a la història celebrant, ballant i sentint el flamenc en un dels aparadors musicals més important del món. Amb una posada en escena minimalista on només dominava el blanc i el vermell, Rosalía desplega el seu talent pel gènere flamenc a la vegada que el fa únic amb els seus característics arranjaments. Un cop més, la de Sant Esteve Sesrovires demostra ser un monstre escènic que pot amb tot i ha vingut per quedar-se.

 

NO T'HO PERDIS: "Us estimo molt": així agraeix Rosalía el seu primer Grammy

Advertising
Advertising