Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sexe
FOTO: Shutterstock

Sant Jordi calent: 3 regals per un dia fogós

Marta Molas
Escrit per
Marta Molas
Publicitat

Reconeixem-ho. Sant Jordi s’ha convertit en una espècie de Sant Valentí a la catalana, on tot són flors, llibres i miradetes d’amor. Tothom agafat per les Rambles, tardes romàntiques badant entre paredetes, inquietud per saber enguany, què ens regalarà aquella persona que portem al cor, al sexe o les entranyes. Així que us proposem que el fi de festa sigui més que primaveral, estiuenc! Avui us facilitem propostes d’alta temperatura de cara al dia més cursi de l’any. Sí, bonic, però cursi. Passem dels llibres... a la pràctica!

1 - Pels amants de rebolcada

Ni estimat, ni estimada, ni afalacs insulsos. Et va la marxa i el sexe t'agrada. Parlar-ne t'excita, proposar-lo t'encanta i l'acceptes de bon grat. Un Sant Jordi ideal passarà per un bon hotel per hores – no, ja no són 'cutres' ni fan mala olor; són moderns, quasi hipsters i tan 'trending tòpic' com quedar per prendre un bol de llet amb cereals de colors-. Et recomanem el Motel Punt 14, el cèntric La Paloma o un clàssic com el Regàs. En aquests espais de l'amor ja trobaràs joguines adequades a les pràctiques que duràs a terme, però si prefereixes tenir eines de collita casolana, millor passar-te abans per alguna de les millors botigues eròtiques de la ciutat i fer-te amb una joguina per estrenar. Les nostres botigues favorites, ja saps: Amantis Gràcia o Love Stop. I segur que amb la teva compra, et regalen una rosa. No faltarà!

2 - Per parelles seductores

N'hi ha que prefereixen una vetllada 'sexy' que no una tradicional que acabi amb dintre-fora. Prefereixen excitar, intuir, provar, seduir. El regal ideal passarà per objectes atractius que indueixin al plaer de manera refinada i sense ser explícitament directes. Llibres d'il·lustració o de fotografia eròtica, o llibres que exploren el gènere, la sexualitat o els afectes (heu llegit el darrer de la Brigitte Vasallo?) o roses de xocolata o inserides a l'encaix d'una bona llenceria... En aquest sentit, recomanem la llenceria vintage i cuidada de Rosario Puñales Lingerie: llenceria fina i 'made in' Barcelona.

Pensamiento Monógamo

FOTO: Brigitte Vasallo

3 - Per 'amics' exploradors

Aquí s'obre un ventall infinit de possibilitats sexuals per celebrar el fi de festa d'un Sant Jordi qualsevol. Us imagineu un sopar romàntic a un restaurant a cegues com Dans Le Noir? I de negre a negre, passar a descobrir un 'gloryhole' de la ciutat? O regalar-se un massatge tàntric entre olis, encensos i pètals de rosa? O sondejar la sala obscura d'un local de swingers com el Training? Si voleu pujar la intensitat de la relació, fóra bo acabar la nit en un local de 'sado' -el clàssic és Rosas Cinco- o plantejar a la vostra parella obrir i augmentar la relació via un val per un taller sobre poliamor i anarquia relacional. Com us queda el cos?

NO T'HO EPRDIS: Sant Jordi a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat