Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Rosalía
Foto: ShutterstockRosalía

Serà la Rosalía la primera catalana a actuar a la Super Bowl?

La informació filtrada per un mitjà colombià assegura que Rosalia podria acompanyar The Weeknd a l'escenari

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Si hi ha algú que encara dubti de la projecció planetària de la Rosalia, aquesta notícia diluiria qualsevol dubte davant d'una carrera musical que sembla no tocar sostre. Diem "diluiria" per què de moment la seva participació a la Super Bowl només es tracta d'una filtració de la revista colombiana 'Setmana', a l'espera de la confirmació o no per part dels organitzadors de l'esdeveniment esportiu. En tot cas, si finalment fos veritat, seria la segona gran notícia de Rosalía del que portem d'any. La primera va ser sens dubte, la publicació de l'esperada cançó al costat de Billie Eilish.

Segons 'Setmana', la catalana acompanyaria a The Weeknd a l'escenari i se sospita que seria per cantar el 'remix' de 'Blinding Lights', publicat el passat mes de desembre.

Rosalia seria la primera catalana en trepitjar la Super Bowl

Rosalía parteix amb tots els números per ser la primera catalana a trepitjar un gran esdeveniment televisat internacional, sigui veritat o no la informació filtrada. Ja va demostrar desprtar l'interés del món en gales de talla internacional com els MTV, després amb els Grammy i ... ¿És el torn de la Super Bowl?. Mentre esperem la confirmació dels organitzadors, ja podem arribar a una conclusió certa: seria la primera catalana en trepitjar la mitja part d'un dels esdeveniments esportius i amb més audiència del món. Això sí, no seria la primera espanyola en actuar en aquest esdeveniment esportiu, ja que el primer va ser Enrique Iglesias el 2000.

La final de la NFL se celebrarà a la matinada del 7 al 8 de febrer, hora espanyola, a l'estadi dels Tampa Bay Buccaneers i s'espera que ho vegin milions de persones a tot el món. La mitjana d'audiència de la mitja part ronda els cent milions d'espectadors de mitjana. Ara Rosalia té una nova oportunitat per visibilitzar el seu talent, projectar encara més la seva carrera i, sens dubte, alçar-se una més vegada més com la gran ambaixadora espanyola al món. La veurem a la Super Bowl?

NO T'HO PERDIS: The Weeknd anuncia un concert a Barcelona

Llegeix el número de febrer de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat