Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Amaia
Amaia (©Dani de Jorge)

Serrat, Txarango, Amaia... Barcelona organitza un macroconcert als balcons

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Barcelona també tindrà el seu macroconcert virtual. Joan Manuel Serrat, Sílvia Pérez Cruz, Txarango Manolo García i Amaia són alguns de la vintena d'artistes que participaran a l'espectacle 'Barcelona ens en sortirem', que se celebrarà dissabte 9 de maig a partir de les 18 h. Impulsat per l'Ajuntament i amb la producció d'El Terrat, l'esdeveniment consistirà en un recorregut de dues hores pels balcons i terrasses dels i les cantants i es podrà seguir des de betevé i ensensortirem.barcelona.

Andreu Buenafuente i Clara Segura presentaran el concert, amb el qual es vol enviar un missatge d'esperança als barcelonins i barcelonines, i cada artista hi interpretarà una cançó. A més dels noms esmentats, també hi seran Marina Rossell, Maria del Mar Bonet, Antonio Orozco, Els Catarres, Stay Homas, Sopa de Cabra, Sidonie, El Niño de la Hipoteca, Dorian, Joan Dausà, Clara Peya, Lildami, Koers, Suu i Roba Estesa. També hi haurà connexions des de Madrid, des d'on s'uniran a la festa Coque Malla i Leiva.

Sota la direcció creativa de David Lillo i Enric Cambray i la realització d’Oriol Bosch, l'espectacle ens passejarà per Barcelona a vista d'ocell i anirà enllaçant als terrats i terrasses dels diferents artistes que hi participen.

NO T'HO PERDIS: 10 cançons que et posaran de bon humor i que potser no coneixies

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.

  

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat