Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

S’esgoten les mascaretes de Lidl i Agatha Ruiz de la Prada

Les 500.000 unitats s’han exhaurit en un dia a les 600 botigues d’Espanya

Clara Martorell
Escrit per
Clara Martorell
Publicitat

Les mascaretes s’han convertit en un complement imprescindible en el nostre dia a dia, i és per això que cada cop més marques estan fabricant les seves. Tal com us vam explicar, ahir es va posar a la venta la línia de mascaretes solidàries que sorgeix de la col·laboració entre Lidl i Agatha Ruíz de la Prada. Es van llançar al mercat aproximadament 500.000 unitats de mascaretes, en tres models diferents, i repartides per les 600 botigues de Lidl a Espanya. Doncs en tan sols un dia ja s’han esgota, fins i tot a Madrid s'han vist cues per comprar-les.

Les mascaretes es venien en un pack de dues unitats per 3,99 euros dels quals 1  euro estava destinat al projecte ‘A tu lado’ de Save the Children, centrat a ajudar les famílies més vulnerables i afectades per la situació actual. Gràcies a l’èxit de les mascaretes Lidl ha pogut donar gairebé 250.000  euros a l'ONG.

La companyia ha anunciat que ja està treballant per poder fabricar més unitats i posar-les de nou a la venta per aquells clients que no n’han pogut aconseguir una.

NO T'HO PERDIS: On comprar mascaretes de tela amb dissenys originals

Les millors idees d'oci i cultura amb la nova Time Out Pocket interactiva.

Últimes notícies

    Publicitat