Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sexe, famosos i Elton John: les anècdotes més sucoses de les seves memòries

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Elton John està planejant retirar-se. D'aquí que en un breu període de temps hagi estrenat el seu biopic, 'Rocketman' (Dexter Fletcher, 2019), hagi anunciat la seva última gira -que passarà per Barcelona l'octubre del 2020- i hagi publicat les seves memòries: 'Yo' (Reservoir Books, 2019).

Estem d'acord que les biografies d'estrelles del rock i del pop acostumen a ser una llauna només apta per a fans, però amb la inestimable ajuda del periodista Alexis Petridis, John ha entregat un llibre honest, divertit i en el qual no calla res.

Recopilem a continuació algunes de les anècdotes més sucoses de les seves gairebé 450 pàgines: sexe, música, famosos ... i un gran sentit de l'humor.

Buddy Holly i la masturbació

"Molts músics diran que Buddy Holly va tenir un gran impacte en la seva vida, però probablement jo sóc l'únic que pot dir d'ell que, sense saber-ho, va aconseguir que mai més em masturbés".

Sobre l'època que actuava en pubs

"Si no he de deixar d'actuar i sortir per una finestra perquè temo per la meva vida, ja és un avenç respecte als meus inicis".

Sobre el descobriment de la seva homosexualitat

"«Collons –va esclatar–, què cony fas vivint amb una dona? Posa els peus a terra, ets gay. Estimes més en Bernie [Taupin] que a ella.»".

Eurovisió

"Llavors Eurovisió no era l'orgia de vergonya que és avui, però no pot dir-se que Pink Floyd i Soft Machine fessin cua per participar-hi".

Sobre ser una 'rock star'

"Si et deixes portar i intentes destrossar un piano arrossegant-lo per l'escenari, més que un déu del rock rebel el que sembles és un operari de mudances en un mal dia".

Neil Young

"I així va ser com vam sentir per primera vegada el clàssic 'Heart of gold', presentat amb un arranjament únic de piano, la seva veu i els cops intermitents dels veïns que picaven al sostre amb el pal d'una escombra mentre imploraven a Neil Young que callés".

Katharine Hepburn

"Cinc minuts més tard va reaparèixer en banyador, queixant-se que hi havia una granota morta a la piscina. Quan vaig començar a vacil·lar, sense saber què fer, ella simplement es va llançar a l'aigua i la va agafar amb la mà".

Freddie Mercury i Michael Jackson

"«Oh, estimada! Aquella horrible llama! Vaig fins a Califòrnia per veure la senyoreta Jackson i la tia em porta al seu parc zoològic i allà hi ha la llama. I va i em demana que l'ajudi a tornar a ficar la bestiola a la gàbia!»".

El sexe

"Però mai em va agradar massa això de follar. Jo era un observador, un voyeur (...). Tenia dos o tres tios fent coses perquè jo mirés".

L'URSS

"Així que aquella nit vaig acabar borratxo, col·locat i follant amb un soldat. No sé què esperava exactament de les meves primeres quaranta-vuit hores a Rússia, però sens dubte no era això".

Bob Dylan

"Li vaig preguntar en veu alta què feia el jardiner servint-se una copa. (...)
–Collons, Elton, no és el jardiner. És Bob Dylan".

Michael Jackson

"Estava mentalment malalt de veritat, era una persona pertorbadora. Em resultava increïblement trist, però era algú ja sense remei: se n'havia anat, estava al seu propi món, envoltat de gent que només li deia el que volia sentir".

Richard Gere i Diana de Gal·les

"En aquell moment, ella ja s'havia separat del príncep Carles, i en Richard havia trencat amb Cindy Crawford; van acabar asseguts junts a terra, davant de la llar de foc, embrancats en una conversa absorbent".

Tina Turner

"No li agradaven els meus cabells, no li agradava el color del meu piano i no li agradava la meva roba (...).
–Sonava com si fos la meva puta mare!".

Petits secrets

"Pixar-me a sobre davant del públic mentre porto un bolquer gegant".

NO T'HO PERDIS: Els concerts de la temporada a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat