Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ruins in Taormina in eastern Sicily
Photograph: Shutterstock

Sicília pagarà la meitat del vol i part de l'hotel als que visitin l'illa

Noelia Santos
Escrit per
Noelia Santos
Publicitat

Potser és una de les coses que més trobeu a faltar, viatjar. O pot ser que tinguéssiu un viatge planejat que la situació us ha obligat a cancel·lar. Deixeu de lamentar-vos perquè us portem una notícia que us interessa. Sicília està oferint un interessant incentiu a tots aquells que vulguin viatjar a l'illa en els pròxims mesos, sempre que la desescalada segueixi el seu curs i les restriccions de viatge entre països ho permetin, per descomptat.

Ja sabeu tots que el sector turístic està sent molt castigat per la pèrdua de viatgers i l'alentiment en l'obertura de totes les infraestructures vinculades a les destinacions (hotels, vols, restaurants...). Es parla fins i tot de pèrdues de més de mil milions d'euros en ingressos relacionats amb turisme des del tancament de fronteres a Itàlia el passat 10 de març.

És per això que, en un intent per ajudar al sector i fer que es recuperi al més aviat possible, el govern regional ha anunciat que cobrirà la meitat del cost dels vols dels visitants, i un terç de les despeses d'hotel, a més d'oferir entrades gratuïtes a museus i llocs arqueològics. Els bitllets estaran disponibles a Visit Sicily una vegada que el país hagi obert les seves fronteres i s'hagi reactivat el sector de l'hostaleria, cosa per a la qual encara no hi ha data clara. El que sí que se sap, si no passa res que ho impedeixi, és que els restaurants amb menjar per emportar podran obrir a partir del 4 de maig a tot Itàlia.

Ens sembla una bona manera d'incentivar el turisme i, al mateix temps, tenir en compte que la majoria de població de la resta del món també s'ha ressentit econòmicament per l'aturada forçosa. Esperem que més països i ciutats prenguin nota! Ens veiem a Sicília?

NO T'HO PERDIS: Pots viatjar des de casa: visita aquestes 14 ciutats des del sofà!

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat