Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sílvia Pérez Cruz estrena videoclip amb Alba Flores de protagonista

Isaki Lacuesta dirigeix el videoclip de 'Fatherless', que forma part de 'Farsa', i en què s'ha musicat un poema de Sylvia Plath

Escrit per
Ainhoa Gutierrez
Publicitat

Encara no heu escoltat el nou disc de la Sílvia Pérez Cruz? Ha tret un tema molt potent amb un missatge clar. Però no només això, sinó que aquest videoclip compta amb la col·laboració de l'actriu Alba Flores. 

Malgrat els temps que corren, aquest estiu ha donat per a molt i la cantant ha tingut l'oportunitat de gravar un nou videoclip amb el director Isaki Lacuesta, un dels cineastes més importants d'Espanya. El tema en qüestió és 'Fatherless', que forma part de 'Farsa', el nou disc de la catalana, i en el que ha musicat la lletra del poema 'For a fatherless son' de Sylvia Plath. La cançó ens parla de la dualitat que existeix dins de nosaltres, és a dir, del que mostrem i del que realment som. 

Isaki Lacuesta ha explicat a les seves xarxes socials que feia temps que volia col·laborar amb la cantant. "Per la meva part, el desig naixia de l'emoció que em causa la seva veu, de la sorpresa i l'impacte que em causa sentir, quan l'escolto, la presència de la veu més transcendent de la nostra generació".

L'objectiu estava clar. Volien mostrar que el cinema, la música i la poesia van totalment de la mà. Van comptar amb la participació d'Alba Flores, de la cineasta Adriana Vila i també hi apareix la filla de Sílvia Pérez Cruz. "El més sincer és explicar que el cinema, la música i la poesia treballen en la mateixa longitud d'onda, i que no hi ha res més bonic que ajuntar-se per descobrir junts a què estem jugant", explica Lacuesta.

I sembla que aquest assemblatge ha funcionat perquè gràcies a 'Fatherless' i les altres 12 cançons que formen el disc, la cantant ha aconseguit que 'Farsa' ocupi el número tres de la llista vendes d'aquesta setmana a tota Espanya. Què esperes per la nova cançó? 

NO T'HO PERDIS: Les millors cançons pop de la història.

Últimes notícies

    Publicitat