Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
© Shutterstock

Sis maneres infal·libles de suportar la calor

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Doncs sí, al final ha arribat la inevitable inefable bossa d'aire saharià de cada estiu (tot i que a finals de juny ens les prometíem molt fresques!). I com que en el fons som bona gent, us oferim unes quantes opcions per a què no us quedeu com una botifarra a la graella humana.

1. Fes veure que treballes. Has de tenir la sort d'ésser del sector de població que treballa en una oficina amb aire condicionat. D'acord, no tens la més mínima intenció de fer hores extres. Però no passa res: tu posa cara d'estrenyiment i navega per la web fins a quart de nou, remugant nosequé d'un full de càlcul, ben espitregat. Refrescant paradoxa: quan més escalfis la cadira, més fresquet estaràs. Si t'hi quedes fins les nou, problema resolt.

2. Menja gel! Has de saber que aquesta és la darrera moda entre els 'millenials' xinesos. Asseure's a menjar gel cruixent durant hores i hores (puntua més alt si el gel té formes o colorins). Si endrapes una peixera de gel plena de glaçons és impossible que sentits calor. Ara, de ben segur que acabaràs no sentint tampoc ni les dents ni les galtes. Però pensa que amb deu minuts de mastegar gel pots arribar al milió de visionats!

3. Ves al bar... del tanatori! Hi ha moltes categories de bar de Tanatori –el de Sancho d'Ávila abans de la reforma tirava a antre, en canvi el de Collserola habita en la dolça boscada– però tots tenen un tret en comú: s'hi està fresquet! I cada cop que hi vagis hi trobaràs gent diferent. Encara que dubto molt que tinguin ganes de parlar massa. «El bar del tanatorio no está en la guía del ocio, pero mañana podríamos quedar», cantaven Los Punsetes fa un milió d'anys.

4. Compra una càmera refrigerada! El punt 3 ens inspira el 4. Heu de saber que a Poblenou hi ha una empresa que es diu Matachana que es líder mundial, entre altres coses, en sistemes de conservació de cadàvers. En la seva web ens diuen que ofereixen solucions personalitzades. O sigui que si els demaneu una càmera frigorífica on estar estiradets a la fresca, de ben segur que us podran complaure.

5. Passeja al capvespre per la Gran Via. I resa per a què els taxistes no desconvoquin la vaga. La principal artèria de trànsit de la ciutat s'ha convertit en un plaent passeig arbrat, on el brogit dels cotxes s'ha vist substituït pel bucòlic lliscar de cartes de les famílies que juguen a mus i a la botifarra. Això sí que és una superilla i no pas la de la Colau! Per primer cop es pot pedalar per la Gran Via entre Universitat i Passeig de Gràcia sense por a ser esclafat.

6. Medita! El segon pas habitual de la meditació, després d'aprendre a respirar, és reconèixer i acceptar les sensacions corporals. Entre elles la calor. I amb els dies que ens esperen, acabaràs tant místic com el David Carradine a Kung-Fu. Notes la calor, petit saltamartí? Abraça-la i accepta-la. I si no hi ha manera, deixa't d'hòsties místiques i fums el cap al congelador!

Últimes notícies

    Publicitat