Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Sis novetats de la cavalcada de Reis

Escrit per
Maria Junyent
Publicitat

Per aquí ja estem impacients amb l'arribada dels Reis. Parlem del millor lloc on veure la cavalcada, de les tècniques infal·libles per caçar caramels i de la millor estratègia d'entrega de la carta. Mentrestant, ja ens han xivat les sis novetats de la cavalcada d'aquest any

1. El Rei Gaspar té una carrossa nova. Un nou concepte de carrossa, dissenyada per Alex Posada (MID) i Raül M. Beteta (Ferroluar), en què la llum és la protagonista. Una aposta escenogràfica contemporània, en la qual la il·luminació de leds estarà sincronitzada en el ritme de la música, acollirà al Rei Gaspar i al seu seguici. Per acompanyar la Carrossa del Rei Gaspar, Pi Piquer, escenògrafa i performer –que fa més de dues dècades que treballa en el camp de la pintura escènica–, ha creat un nou vestuari. 

Carrossa de Gaspar

2. Les joguines del Rei Gaspar. Doncs sí, Gaspar està de sort.  A banda d'estrenar carrossa, l'acompanya un seguici de mòbils inspirats en joguines amb disseny i construcció de Patxo Urlezaga (Patxworkinflables) i José Menchero Escenografías; quatre boles gegants amb uns carrusels giratoris a dins transportaran les joguines dels Reis. 

3. El seguici dels xumeters. Ha arribat el moment d'abandonar el xumet? Espereu-vos a la cavalcada. El patge Gregori, damunt d’una perxa dissenyada per la companyia Antigua i Barbuda anuncia la recollida de xumets a càrrec dels xumeters. 

Xumeters

4. El Senyor Hivern. Potser ja l'heu vist a la plaça de Catalunya durant el Nadal. Ara, el Senyor Hivern i el Gran Llibre de les Petites Coses participen a la cavalcada amb música en directe i la resta de titelles gegants faran el recorregut reial al voltant d’una gran taula de Nadal. 

5. El Dormir. Amb disseny de Pi Piquer, construcció de Menchero Escenografías i coreografia de la Veronal ens arriba la nova carossa del Dormir. Un llit daurat gegant inspirat en el somni de Morfeu, que convida els nens i les nenes a anar a dormir a través d’una coreografia de la Veronal.

6. El Gegant Carboner. Sou mereixedors de carbó aquest any? Sembla que els barcelonins no ens hem portat gaire bé, perquè l'última novetat de la cavalcada d'aquest any és una comitiva sencera encarregada del carbó. L'organització assegura que a partir d'ara el carbó és per a bons i dolents i que ells s'han preocupat de portar-nos el sucre de millor qualitat. 

Seguici del carbó

 NO T'HO PERDIS: Activitats a Barcelona per Nadal

Últimes notícies

    Publicitat