Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

S'obre la venda habitual de bitllets per al nou AVE 'low cost' des de 10€

https://d32dbz94xv1iru.cloudfront.net/customer_photos/eb121921-a341-435c-abb4-c92e683503b4.jpg
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

Som molts els que en els últims 10 dies hem intentat -sense sort- aconseguir els bitllets en oferta del nou AVE 'low cost'. No ho hem aconseguit, sempre el mateix missatge de pàgina saturada i, en pocs minuts, els bitllets esgotats. Però la promoció va acabar ahir, i avui dijous 6 de febrer a les 15 h per fi es posen a la venda sense restriccions els nous bitllets de tren AVLO que, segons anuncia Renfe, es podran comprar des de 10 euros per dates entre el 6 d'abril i el 31 d'agost

Anunci de la venda de bitllets a la pàgina d'AVLO

De moment, s'han venut 16.000 bitllets a través de l'oferta que durant 10 dies ha despatxat passatges a 5 euros. Ara el preu ja no serà el mateix però els bitllets com a molt, segons Renfe, arribaran als 60 euros, més barats que en els viatges habituals de l'AVE.

Els AVLO, recordem, tindran de moment tres freqüències diàries que uniran Madrid i Barcelona, ​​amb parades a Saragossa a primera i última hora. Des de Barcelona sortirà a les 9.25 h, 16.25 h i 20.35 h, i des de Madrid a les 9.15 h, 16 h i 20.35 h. En els pròxims mesos s'estudiarà afegir-ne una freqüència més i parades a Tarragona i Lleida.

Hem de tenir en compte que els trens AVLO no tenen les mateixes prestacions que els AVE. Per començar, no disposaran de cafeteria ni classe preferent, i els seients estaran distribuïts de manera que maximitzen la capacitat del vagó, passant de les 316 places actuals a les 343. A més, hi haurà restriccions d'equipatge, i cada passatger només podrà dur una maleta. Convé, per tant, revisar la lletra petita abans de viatjar amb els nous trens de Renfe.

Per comprar alguna de les 522.000 places de venda dinàmica que es posen en circulació avui haurem d'accedir directament a la pàgina d'AVLO (https://avlorenfe.com) i també a la pàgina normal de Renfe. A veure si aquesta vegada hi ha sort.

NO T'HO PERDIS: tota la informació per viatjar en AVLO

Últimes notícies

    Publicitat