Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sopa de Cabra
Foto: David Ruano

Sopa de Cabra torna amb un nou disc de col·laboracions i una gira el 2024

El grup traurà el seu nou treball 'Ànima' després de gairebé cinc anys sense presentar cançons inèdites

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Gairebé cinc anys després del seu últim disc amb cançons inèdites, Sopa de Cabra torna amb un nou disc i una nova gira. La banda liderada per Gerard Quintana publicarà el seu nou treball 'Ànima' el novembre de 2024, tot i que podreu escoltar alguns singles a partir del mes de gener.

Malgrat que encara no tenim massa informació sobre el nou projecte, el grup ha avançat que cada cançó comptarà amb la col·laboració d'un artista que ells considerin que té ànima, un concepte que dona títol al projecte discogràfic.

Amb la publicació del que serà el seu setè disc d'estudi, Sopa de Cabra iniciarà una gira que començarà el mateix 2024 i s'allargarà fins al mes de març de 2025. Amb aquesta nova gira, el grup tornarà als escenaris després de la gira de celebració del 30è aniversari del disc 'Ben endins', que es va tancar amb un concert davant de més de 15.000 fans al Palau Sant Jordi.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts de 2024 a Barcelona

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat