Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Spotify acusat de censurar una cançó que diu "Borbón ladrón"

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Imagineu que arriba el dia de penjar a totes les plataformes el teu primer disc. Amazon a punt, Itunes a punt, Spotify a punt però... pareu-ho tot que hi ha una cançó que sense cap explicació per part de la plataforma queda en gris, apagada, impossible d'escoltar. Exactament això és el que li va passar ahir a la rapera empordanesa Joina en el moment que va fer públic el seu primer disc 'Companyes'. Cap problema amb els vuit temes que presenta, menys amb 'La trama del drama', una cançó que, diga'n casualitat o no, inclou en la seva lletra "borbón ladrón".

L'artista ha fet públic a través de les seves xarxes que està "indignada i enfadada" amb la situació i especialment amb Spotify que, fins al moment, no ha donat cap explicació. Joina està convençuda que es tracta d'un cas de censura. "Creiem que és una vergonya molt gran que hàgem de patir aquesta repressió constant, i aquesta vulneració de les nostres llibertats més fonamentals", declara el grup mentre animen a la difusió d'un cas que encara no està clar si es tracta de prohibició intencionada o d'un simple error tècnic fàcil de resoldre.

Joina va presentar el seu primer senzill a l'abril, marcant el que és l'estil i el caràcter del disc: lletres feministes, reivindicatives i d'empoderament. Aquest grup format íntegrament per dones presentarà el seu primer disc, inclòs el tema en qüestió, el pròxim 16 de novembre a La Nau juntament amb Clara Peya.

Últimes notícies

    Publicitat