Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bruce Springsteen and the E-Street Band in concert at the Santiago Bernabeu Stadium, Madrid, Spain - 21 May 2016
Photograph: Shutterstock

Springsteen i Bon Jovi, caps de cartell d'un festival benèfic en línia

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Nova Jersey és un dels grans bressols del rock i el pop. I també, una de les zones dels Estats Units més castigades per l'actual situació juntament amb Nova York.

Per aquest motiu, alguns dels principals artistes i bandes de l'estat s'han sumat a Jersey 4 Jersey, un festival en línia de caràcter benèfic que tindrà lloc el 22 d'abril a les 19 h de Nova York (23 h a Espanya). Entre les estrelles que hi participaran, Bruce Springsteen i Jon Bon Jovi.

"Nova Jersey ha estat colpejat de forma especialment dura, i la gent de Nova Jersey sempre ha fet un pas endavant en els temps difícils", va declarar Springsteen en un vídeo dirigit al programa 'Good morning America', del canal ABC.

Tammy Murphy, esposa del governador de l'estat Phil Murphy, ha declarat en un comunicat de premsa que "Nova Jersey està en primera línia d'aquesta situació, fent més important que mai el que Nova Jersey fa millor: tenir cura l'un a l'altre".

El festival comptarà amb molts altres artistes de renom. I no només músics: també actors. Des de casa, hi participaran Halsey, Chelsea Handler, Tony Bennett, Danny DeVito, Whoopi Goldberg, Charlie Puth, Kelly Ripa, Jon Stewart, SZA i Saquon Barkley, entre d'altres.

Jersey 4 Jersey està organitzat per la recentment creada New Jersey Pandemic Relief Fund (NJPRF), i es podrà veure en diferents plataformes: s'emetrà per Apple Music, Apple TV, el canal E Street Ràdio de SiriusXM, la xarxa de l'ABC i diferents televisions i emissores locals de l'estat de Nova Jersey.

NO T'HO PERDIS: L'espectacular actuació d'Andrea Bocelli al Duomo de Milà

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat