Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Stranger Things 3: així serà la nova temporada de la sèrie

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Poc ha durat la tranquil·litat al poble de Hawkins... I ens n'alegrem! Ja s'ha fet públic el tràiler de la tercera temporada d'Stranger Things i la data d'inici d'emissió: el 4 de juliol.

Primer es va fer públic un 'teaser' amb el títol dels vuit capítols que ens donen alguna pista del que ens espera: 'Suzie, ¿me recibes?', 'Ratas de centro comercial', 'El caso de la socorrista desaparecida', 'La prueba de la sauna', 'El origen', 'El aniversario', 'La mordedura' i 'La batalla de Starcourt'.

La nova temporada ens situa en l'estiu de 1985. Cabells cardats, escalfadors, piscines plenes, parcs d'atraccions amb el patriotisme americà pujat, revolució hormonal, amor entre adolescents i adults i els nostres estimats Eleven, Will, Mike, Dustin i Lucas enfrontant-se al repte de deixar de ser nens. Tot sembla tranquil, bucòlic fins i tot, però ja podeu imaginar què passa. Rates que fugen espantades, l'Eleven més poderosa que mai, persecucions i el monstre enorme, aterridor, bavós i esgarrifós que tants atacs de cor ens ha produït en les temporades anteriors.

Stranger Things 3

FOTO: Netflix

Gaudiu del tràiler mentre esperem que arribi el 4 de juliol. I recordeu: un estiu pot canviar-ho tot!

  

Últimes notícies

    Publicitat