Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Surt a la llum el primer tràiler del 'West Side Story' de Steven Spielberg

El clàssic musical s'estrenarà el pròxim 10 de desembre, just quan compleix 60 anys de la seva estrena

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

La nit dels Oscars sempre ve carregada de sorpreses i una d'elles ha estat l'estrena del primer tràiler del musical 'West Side Story'. Aquest clàssic de la història del cinema, inspirat en la tragèdia romàntica de 'Romeu i Julieta', tornarà a les cartelleres després de 60 anys de la seva estrena i sota la direcció de Steven Spielberg. Es tracta del primer musical que dirigeix ​​el creador d''E.T' o 'Indiana Jones' i un dels 'remakes' més esperats de l'any.

Spielberg ha volgut comptar amb el millor equip, entre ells el guionista Tony Kushner, el director d'orquestra Gustavo Dudamel i un repartiment encapçalat per l'Ansel Elgort, la debutant Rachel Zegler o la guanyadora d'un Oscar, Rita Moreno. El rodatge es va retardar un any a causa de la pandèmia, però per fi podem veure les primeres imatges d'aquesta èpica història d'amor entre grups rivals a la Nova York dels anys 50

NO T'HO PERDIS: On veure totes les pel·lícules premiades als Oscars 2021

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat