Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

T'agrada escriure? Aquest concurs t'interessa #StJordiTOB

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

T'agrada escriure? Prefereixes la poesia o el microrelat? No deixis de llegir perquè tenim un concurs per als lletraferits… i amb premis temptadors!

Els carrers es tenyeixen d'un vermell que fa olor de roses i s'omplen de llibres per remenar. La gent passeja embriagada d'alegria i augmenten els encreuaments de somriures. S'acosta la diada més romàntica del calendari i nosaltres ja estem emocionats. És un dia per esmorzar un cafetó amb croissant, fer una cervesa amb els amics, sopar en un restaurant bonic i dir-se paraules dolces a cau d'orella. Però, sobretot, és un dia per inspirar-se i crear!

Des de Time Out volem que et deixis seduir per la màgia de Sant Jordi i que teclegis, teclegis i teclegis! Què en dieu? T'animes a participar en el nostre concurs de Sant Jordi? Tens dues opcions: si ets de poesia, envia un breu poema per Intagram; si prefereixes les històries que tallen la respiració, tuiteja un microrelat. En tots dos casos, el hashtag per compartir les teves creacions és: #StJordiTOB i l'últim dia per participar és el 23 d'abril a les 12 de la nit (Sant Jordi).

I què guanyes? Unes propostes culturals a les quals no pots dir que no. Tant a Instagram com a Twitter hi haurà quatre guanyadors, que seran escollits pel nostre equip de redactors. El primer premi s'emportarà una entrada doble per l'obra de teatre 'Temps Salvatge' al Teatre Nacional de Catalunya. El segon serà obsequiat amb una entrada doble per gaudir de l’obra 'El lugar donde rezan las putas o Que lo dicho sea' de José Sanchis Sinisterra a la Sala Beckett. El tercer rebrà una entrada doble per anar a veure 'Llibertí' al Poliorama. I el quart guanyador, una entrada doble pel festival de música Embassa't, que es celebra aquest estiu a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm i que té en cartell a Mishima i el Petit de Cal Eril, entre d'altres.

Encara t'estàs pensant si participar? Va, va, va, posa les mans al teclat que ens delim per llegir-te.

Últimes notícies

    Publicitat