Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tallers, xerrades i creació en viu al Barcelona Districte Cultural per veure en streaming

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

El circuit de cultura de proximitat impulsat per l'ICUB es trasllada també a l'àmbit digital, de manera que a partir del 16 d'abril i a través de Facebook, Twitter i Instagram, la dansa, els malabars, la música i la reflexió de Barcelona Districte Cultural envairan casa.

La reprogramació i reconceputalització de la proposta s'ha fet en clau digital i cedint el protagonisme als creadors que s'han vist obligats a ajornar les seves produccions. En aquest programa alternatiu de tallers, píndoles, xerrades i creació en directe i destaquen el taller del bailaor flamenc Jose Manuel Álvarez, que oferirà una classe per aprendre a ballar la rumba el dijous 16 a través de Facebook; i el Laia Santanach, ballarina i coreògrafa, que explicarà la dansa del contrapàs (dc. 22, a Instagram). Amb el dramaturg Adrià Olay, que havia de presentar la peça teatral 'El mal morir', s'ha proposat una xerrada sobre el dol (dt. 21, 19 h). 

També estan previstes les intervencions de Circ Vermut (dv. 24 a Facebook), The Feliuettes, Mireia Miracle (dg. 19 a Instagram), Impro Barcelona i Anna Colom, que presentaven les seves produccions al setè circuit. Els espectacles previstos per als diferents escenaris de la ciutat –sobretot centres cívics– s'han ajornat fins que les circumstàncies permetin la represa de l'activitat. 

 

Últimes notícies

    Publicitat