Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Base Benitosports
Foto: Base Benitosports

Tanca una històrica botiga d'esports del centre de Barcelona després de 35 anys

Base Benitosports abaixa la persiana del local de Rambla Catalunya el pròxim 29 de juliol

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona diu adeu a un altre clàssic establiment de la ciutat. En aquesta ocasió, és la botiga d'esports Base Benitosports la que abaixa la persiana. Tot i que hi ha diverses botigues de la cadena a Barcelona, el local del número 81 de Rambla Catalunya va ser el primer establiment físic que va obrir la marca el 1989. Amb 35 anys d'història Benitosports s'acomiadarà per sempre d'aquesta localització el pròxim 29 de juliol.

Aquest tancament suposa el segon de la companyia a Barcelona, després que la botiga del centre comercial Les Glòries també tanqués després d'estar allà des de 1995. Tot i això, Benitosports ha mostrat el seu agraïment a tots els clients que han donat suport al negoci durant aquests anys i han recordat que encara existeixen altres botigues repartides per Barcelona i altres municipis de Catalunya.

Benitosports compta amb una gran trajectòria. Des que va néixer el 1989 a Barcelona la botiga no ha parat de créixer, amb 280 punts de venda físics. El seu fundador va ser l'exjugador del Barça, Benito García, que va materialitzar la seva passió pel futbol i per l'esport i va iniciar l'empresa que, actualment, factura 175 milions d'euros.

NO T'HO PERDIS: Llocs de Barcelona que han tancat i que trobarem a faltar

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat