Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
ElDorado
Foto: Google Maps

Tanca una mítica discoteca de Gràcia amb 36 anys d'història (i es converteix en espai contracultural)

El local era un dels emblemes de la plaça del Sol, però també de la nit de Gràcia que perd un dels seus referents

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Sense fer massa soroll, el passat dissabte tancava un espai emblemàtic de Gràcia, una discoteca que ha acollit durant 36 anys diverses generacions de noctàmbuls. ElDorado Disco Club ja és història de la plaça del Sol, un dels poc referents de l'oci nocturn que quedava al barri.

L'espai, però, no quedarà buit. Hem sabut que a partir del 22 de juliol un altre projecte es farà càrrec del local. La Kontra de Gràcia és el nom del relleu, que serà també un espai per al ball i la festa però amb una línia diferent. A partir de setembre, s'hi vol programar una agenda cultural diària amb un clar perfil agitador i contracultural.

Eldorado
Foto: Eldorado

Més veïns

El local, que es va reformar durant la pandèmia per reforçar la seva insonorització, es troba en perfectes condicions per poder transformar-se ràpidament. El nou projecte, però, no tindrà els horaris de discoteca i romandrà obert des de les 12 a les 3 h en cap de setmana.

Els impulsors del projecte han explicat a l'Independent de Gràcia que volen "recuperar la plaça del Sol cap als seus orígens, amb un missatge més orientat al veïnat que cap al turisme". Benvinguda sigui la nova proposta. Romandrem atents.

NO T'HO PERDIS: Sortir de nit a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat