Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Quentin Tarantino
Foto: Shutterstock Quentin Tarantino

Tarantino ve a Barcelona per presentar el seu llibre al Coliseum

El cineasta parlarà en directe de 'Meditaciones de cine' el diumenge 9 d'abril

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Tarantino al Coliseum. Només amb aquest titular ja n'hi hauria d'haver prou perquè les legions de fans del cineasta correguéssim, el 3 de febrer, a treure una entrada per anar-lo a veure en directe. Una prevenció davant del titular: no serà una videoconferència, oi? No. El bo del Quentin ve a visitar-nos en persona el diumenge 9 d'abril. El motiu? La presentació del seu primer llibre de no-fició 'Meditaciones de cine' (Reservoir Books), que tots els amants del cinema i els seguidors del director estàvem esperant.  

Aquest esdeveniment serà en format conversa (encara no s'han anunciat qui seran els altres participants) i segur que tindrà una bona dosi de sentit de l'humor i de l'espectacle. L'autor de 'Pulp fiction', 'Reservoir dogs' i tantes altres pel·lícules que ens han quedat gravades a les retines també llegirà un fragment del llibre en directe. 

Quentin Tarantino, 'Meditaciones de cine'
Foto: Reservoir BooksQuentin Tarantino, 'Meditaciones de cine'

NO T'HO PERDIS: Les 29 pel·lícules més esperades del 2023

Ja pots llegir el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat