Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
THE GOOD FIGHT
Foto: Patrick HarbronThe Good Fight

Televisions, revistes i altres plataformes gratis durant el confinament

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Portem pocs dies de confinament i cada dia hi ha noves iniciatives per omplir les hores mortes a casa de música, poesia i xerrades en streaming, per exemple, trobades dels veïns als balcons, esport comunitari... I també són moltes les empreses, plataformes i aplicacions que, durants aquests dies de confinament, ofereixen els seus serveis gratis. 

Companyies telefòniques

Movistar+ Lite, la gran companyia de Telefònica va ser de les primeres en oferir els seus serveis gratis a tothom, tinguin contractat Movistar o no, durant 30 dies. Tot i que sempre han ofert un mes de prova gratis, amb aquesta nova mesura excepcional pel coronavirus, els que són clients de Movistar s'estalvien la quota d'aquest mes i els no clients que ja hagin gaudit del mes de prova gratis podran tornar-lo a fer.

Fargo
Fargo
Foto: Movistar

Yoigo també ha llençat una oferta, però només per als seus clients, els quals tindran tres mesos gratis de Flix Olé (amb el millor cinema espanyol) i Sky TV (pel·lícules, sèries i documentals).

Ampli catàleg de revistes

Si no sou aficionats a les revistes, potser ara és moment de ser-ho! Els editors de revistes en català (APPEC) obren el seu catàleg digital de forma gratuïta i durant un mes a tota la ciutadania. Prop d'un centenar de capçaleres sobre música, cuina, història, natura, disseny, llengua i també especials per a la canalla. Per tenir aquest mes gratis heu d'entrar a tarifaplana.iquiosc.cat i introduir el codi TARIFAPLANA2020 quan feu la subscripció.

Però no són les úniques revistes que podreu consultar de franc, Spainmedia també ofereix accés gratuït a les revistes 'Forbes' i Tapas' a través de la plataforma Zinio, i Hearts España també obre la consulta de les seves 19 capçaleres fins a l'1 d'abril a través de la plataforma Kiosco y más. Entre les revistes que editen teniu 'Harpers Bazaar', 'Esquire' i 'Cosmopolitan'.

Bon cinema per la cara

Igual que els 2.000 títols que podem veure de franc només tenint el carnet de la biblioteca, aquesta no és una mesura específica creada ad hoc per pal·liar l'avorriment que causa el confinament, ja que el catàleg de RTVE sempre ha estat al nostre abast, però potser molta gent desconeix que a un cop de clic té un catàleg del millor cinema espanyol de tots els temps i totalment gratis. Per exemple, 'Blancanieves', 'La novia', 'Carmina o revinta', 'Vivir es fácil con los ojos cerrados', 'Anacleto, agente secreto', 'El olivo', 'Truman', 'Cerca de tu casa', '10.000 km' i 'La vida de Adele'.

10.000 kilómetros
10.000 kilómetros
Foto: Lastor Media/ La Panda

La Filmoteca Española també ha hagut de susprendre la seva activitat per culpa del COVID-19, així que s'ha passat a la part virtual amb 'El Doré en casa', el seu canal digital en Vimeo, obert a tothom, i que s'inaugura amb 'Noventa minutos' (1949), d'Antonio del Amo. La programació de 'El Doré en casa' s'anirà actualitzant oferint films que l'equip de la institució ha restaurat.

 

Còmic descarregable

El món del còmic, conscienciat amb la importància d'estar a casa aquests dies, ha mogut fitxa. Karras Comics és l'editorial del guionista de còmic de terror El Torres. Fins al 30 de març, us podeu descarregar en format PDF i gratis tot el catàleg de la seva editorial posant el codi QUEDATEENCASA. El dibuixant Vicente Cifuentes també ha cedit el seu còmic 'Murderville' i Álvaro Ortiz està compartint al seu compte de Twitter les seves vinyetes sense cap cost.

La gran Biblioteca

L'accés a la Biblioteca Digital Mundial també s'ha obert a tothom. Hi trobareu mapes de tot el món i de tots els temps, manuscrits, entrevistes i fotografies històriques. Us passareu hores tafanejant! Quin plaer.

Nixon i Elvis a la Casa Blanca
Nixon i Elvis a la Casa Blanca
Foto: Biblioteca Digital Mundial

NO T'HO PERDIS: Propostes culturals per seguir des de casa.

Últimes notícies

    Publicitat