Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Joan Colomo
©Irene FernándezJoan Colomo

Terrats en Cultura 2021: més música, nous espais i entrades amb descompte

El cicle començarà el 22 d'abril a L'Hospitalet i el 15 de juny a Barcelona amb una programació que inclou concerts, teatre, debats i cabaret

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Terrats en Cultura fa anys que han demostrat que la música i les arts escèniques són igual de precioses, efectives i potents si les treus dels seus escenaris habituals i les trasllades als terrats, llocs a priori no pensats per aquesta tasca. I, a més, guanys unes vistes de la ciutat per emmarcar! 

Ara ja posen sobre la taula la programació de la novena edició en un 2021 encara ple d'incerteses que l'organització afronta amb un nou format. La programació començarà a L'Hospitalet el 22 d'abril i el 15 de juny a Barcelona i enguany la música tindrà especial protagonisme, amb les actuacions de Renaldo & Clara, Amaro Ferreiro i Joan Colomo, Lu Rois i Nick June. Les arts escèniques seguiran presents. "Seguim apostant per la nova creació en moviment, amb l'estrena de 'Faune' de Pol Jiménez i també estarem acompanyades d'Ariadna Peya", expliquen els organitzadors.

A Barcelona, en comptes de programar activitats cada 15 dies com en edicions anteriors, ara els espectacles es concentraran en la segona meitat dels mesos de juny, juliol i setembre. I atenció, perquè les novetats també venen amb forma d'entrades amb descompte. Si compreu les entrades abans del 19 de maig, tindreu un 20% de descompte sobre el preu de l'entrada general per a tots els espectacles a Barcelona (del 19 d’abril al 19 de maig). Els espectacles a L'Hospitalet són gratis amb reserva prèvia.

Preneu nota de tota la programació: 

Abril

L'Hospitalet

Dijous 22 d’abril, 19.30 h. Actuació de Lu Rois a la Biblioteca de Bellvitge.
Divendres 23 d'abril, 19.30 h. Representació de la peça de dansa 'Roges', de la cia. Miquel Barcelona, al Centre Cultural La Bòbila.

Juny

Districte de Gràcia de Barcelona

Dimarts 15 de juny, a les 20.30 h. Concert de Renaldo & Clara.
Dijous 17 de juny, a les 21 h. Les Impuxibles oferiran la seva peça de dansa 'Des-espera'.
Dissabte 19 de juny, a les 20.30 h. Obra de teatre 'Gràcia', de Rosa Molina. Entrades amb descompte fins al 19 de maig.

Clara Viñals
© Maria DiasRenaldo & Clara

Juliol

L'Hospitalet
Divendres 9 de juliol, a les 20.30 h. Cabaret als Terrats, amb Roberto G. Alonso, a La Bòbila.

Barri de La Pau de Barcelona

Dimecres 14 de juliol, a les 20. 30 h. Concert 'Microcosmos', a càrrec de Lu Rois.
Dijous 15 de juliol, a les 20.30 h. Concert de Joan Colomo.
Dissabte 17 de juliol, a les 20.30 h. Cabaret d'improvisació 'Tast de vins' amb Dejabugo. Entrades amb descompte fins al 19 de maig.

Setembre

L'Hospitalet

Divendres 17 de setembre, a les 19.30 h. Concert de Sandra Bautista a la Biblioteca de Bellvitge.

Barri del Guinardó de Barcelona

Dimarts 14 de setembre, a les 19.30 h. Concert d'Amaro Ferreiro.
Dimecres 15 de setembre, a les 19.30 h. Cabaret als Terrats, amb Roberto G. Alonso.
Dijous 16 de setembre, a les 19. 30 h. Estrena de 'Faune', coreografia de Pol Jiménez.
Dissabte 18 de setembre, a les 19.30 h. Obra de teatre 'Brindis', de Pérez & Disla.
Nit del Piromusical, a les 21 h. Aquella nit podreu veure el concert de Nick June i gaudir d'un clàssic de les festes de la Mercè i, també, del Terrats en Cultural, com és el Piromusical. Entrades amb descompte fins al 19 de maig. 

Activitats paral·leles

El programa d'aquesta temporada inclou dues activitats que es faran paral·lelament a la temporada dels Terrats en Cultura. D'una banda, es tracta de la segona temporada dels Debats en Cultura, que es farà els tres últims dijous de maig a la Fàbrica Damm en format presencial i on line. Ponents de diversos sectors parlaran sobre el significat dels terrats en la nostra història com a comunitat, l'ús potencial d'aquests o possibles línies d'acció per a gestionar aquests espais des de tres perspectives diferents: els terrats com agent de canvi cultural (13 de maig), de canvi urbà (20 de maig) i de canvi social (27 de maig).

D'altra banda tenim La Taula, un tipus de debat que combina teatralitat i participació comunitària, ideat per la companyia nord-americana Split Britches i que ja s'ha fet al Teatre Lliure. La ciutadania podrà participar en aquests debats que es faran el 6 de juliol al Lliure de Gràcia i el 8 de juliol a La Bòbila.

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i Catalunya.

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat