Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'The Crown' atura el rodatge a Barcelona el dia de la mort de la reina Elisabet II

La mort de la reina britànica ha coincidit amb la gravació de la temporada que tracta la defunció de Lady Di

Enora Le Roux
Escrit per
Enora Le Roux
Publicitat

Ahir, entorn de les 18.30 hora local, la BBC interrompia la seva programació per anunciar la defunció de la reina Elisabet II d’Anglaterra, deixant un país en dol. Ara, la mort de la monarca que ha governat més temps en la història britànica (70 anys), ha suposat que es comencin a definir una gran sèrie de canvis al Regne Unit. 

No només els tràmits protocol·laris i burocràtics –com la modificació de la lletra de l’himne del país o de la moneda britànica– s’han vist afectats amb aquesta situació. La popular sèrie de Netflix 'The Crown', basada en la vida d’Elisabet II, ha aturat temporalment el rodatge de la seva sisena temporada “per respecte”. Fins i tot l’estrena de la cinquena part, prevista per aquest novembre, es pot veure afectada. 

Curiosament, un dels escenaris de la filmació interrompuda és a Barcelona, concretament als jardinets de Gràcia, segons ha anunciat la Cadena Ser. L’attrezzo, que fins aquest matí encara era visible a l’indret, imitava els carrers de París –per exemple, amb un quiosc amb lemes i publicitat en francès–, fent-nos pensar que el que s’havia de rodar era la mort de Lady Di.

El productor executiu de 'The Crown', Peter Morgan, ha afirmat en un breu comunicat a la premsa especialitzada a Hollywood que, "per respecte", deixaran de gravar durant un temps, per això el rodatge s’ha aturat d’urgència i el repartiment ha tornat a casa. El personal que desmuntava els decorats aquest matí als jardinets de Gràcia només han anunciat que tenien ordre de desmuntar. 

NO T'HO PERDIS: Els millors moments de la reina d'Anglaterra en la cultura popular

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat