Notícies

Time In estrena 'La vida a casa', la docusèrie de Barcelona que t'emocionarà

Escrit per
Marc Andreu
Docusèrie 'La vida a casa'
FOTO: Time Out i CilantroDocusèrie 'La vida a casa'
Publicitat

Passava un 14 de març del 2020. El govern activava l'estat d'alarma i posava en marxa estrictes mesures de restricció de la circulació de la població. El dia abans aquesta revista ja transformava el seu logotip i feia públic un manifest que era tota una declaració d'intencions: "Continuarem inspirant-vos.... esmolarem l'enginy i us ajudarem a descobrir les mil i una coses que es poden fer des de casa".

I així ho fem i ho continuarem fent fins que el pla de desescalada progressiva torni aquesta ciutat a la seva bulliciosa normalitat cultural i festiva. Mentrestant procurarem ser el millor aparador d'aquelles coses que es poden fer entre les parets de casa. Entre les moltes iniciatives, amb Instagram pel mig o no, la vida i la solidaritat ha florit dins les cases demostrant que som una ciutat increïble que sap remar a la una a l'hora d'ajudar. És per això que Time In i la productora audiovisual Cilantro ens hem unit per capturar històries que són la millor part d'aquesta crisi sanitària que ens ha tocat viure. El documental dividit en capítols porta el nom de 'La vida a casa. Històries del confinament'.

  

Docusèrie 'La vida a casa'
Docusèrie 'La vida a casa'FOTO: Time Out i Cilantro

Tot la vida TIME IN

Des del primer dia de reclusió que els motius per creure, una mica més, amb l'espècie humana es multipliquen. Les mostres de solidaritat en pobles i barris, les heroïcitats dels professionals sanitaris, la multitud de projectes que han nascut per cobrir la falta de materialdels hospitals, els veïns que s'ajuden entre ells... De les situacions excepcionals, actes excepcionals.

Petites grans històries que han nascut portes endins d'aquesta ciutat i que, gràcies al talent de l'equip de Cilantro, hem pogut gravar amb sensibilitat i gust. Des d'una dissenyadora de moda que s'ha quedat sense feina i dedica el temps a confeccionar centenars de mascaretes per a sanitaris, passant per dos companys de pis que ballen al balcó o una parella d'estrangers que ho passen a milers de quilòmetres de la seva família. Durant els pròxims dies anirem publicant en la nostra web i xarxes socials capítols d'entre 1 i 2 minuts de 'La vida a casa. Històries del confinament'. De moment us avancem aquest 'teaser' per anar obrint boca.

És un projecte que té tanta vida com temps duri aquesta situació excepcional en la que ens trobem. És per això que us animem a enviar-nos projectes solidaris i històries de superació que conegueu per tal d'anar fent més gran aquest documental. Ens ho podeu enviar al següent correu: ruben@wearecilantro.com

NO T'HO PERDIS: Els mercats de Barcelona regalaran 80.000 plantes entre els clients

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat