Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Time Out Madrid surt al carrer

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Avui és el dia. La família creix i volem celebrar-ho. Time Out Madrid acaba de llançar la seva edició de paper, un projecte llargament covat que ens sentim com a propi i que ens fa molta il·lusió compartir amb tots vosaltres.

Time Out Madrid serà una publicació mensual gratuïta que arriba als madrilenys mitjançant 250 punts de distribució repartits per tota la ciutat: des de les sortides de metro als bars amb més encant, passant per restaurants de referència, teatres, museus, biblioteques, centres culturals i un llarg etcètera. Si passeu per Madrid, podeu trobar el vostre punt a través d'aquest mapa: http://tomamoslacalle.timeout.es/puntos-distribucion/

La revista arribarà puntual als lectors l'última setmana de cada mes, amb propostes per a tot el mes següent. La fórmula es manté, trobareu prescripcions escrites pels principals experts que faran referència a tot el que passa a la ciutat: els concerts imprescindibles, les obres de teatre millor valorades, les exposicions que no us podeu perdre o aquell restaurant o bar que acaba d'obrir i ens té el cor robat.

Avui l'equip de Time Out Madrid s'estrena repartint els 80.000 exemplars, tal com ja vam fer a Barcelona quan la revista va passar a ser gratuïta. Madrid també es mereixia tenir un Time Out, una publicació global de referència per trobar la informació cultural més rigorosa, com ja tenen Londres, Nova York i més d'un centenar de ciutats al món.

Benvinguda sigui la guia madrilenya dels experts que estimen la cultura, adreçada a lectors que també estimen la seva ciutat.

Portada del número 1 de Time Out Madrid

Últimes notícies

    Publicitat