Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Time Out Market Chicago obre portes amb 19 dels millors xefs de la ciutat

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Han passat gairebé dos anys des que us anunciem les nostres intencions de crear un Time Out Market al barri de West Loop, a Chicago, en el qual es reuniria el millor de la ciutat sota un mateix sostre. Avui complim la nostra promesa. Aquesta setmana, el Time Out Market Chicago ha obert les seves portes a el públic. Per fi!

Està situat a la cantonada de Fulton Market amb Sangamon, en un edifici de 5.000 metres quadrats, en el qual trobareu a 19 dels millors cuiners i restauradors de Chicago, un 'rooftop' actiu durant tot l'any, quatre bars fabulosos i una cuina oberta que serà escenari de diferents activitats. Estigueu atents!

Per assegurar que el Time Out Market reuneix el bo i millor, l'equip editorial de Time Out Chicago s'ha ocupat personalment de seleccionar l'alineació de xefs, així com de demanar als bartenders més famosos que compartissin les seves creacions en els quatre bars . També de programar les accions especials que tindran lloc a la cuina del segon pis. L'ànima de Time Out està per tot arreu. Quan pugeu al terrat veureu que està empaperat amb portades vintage del Time Out de Londres, la revista que té ja més de 50 anys d'història. Tornem les seves pàgines a la vida de la manera més saborosa possible.

Però anem al més important: el menjar. Com dèiem, el Time Out Market Chicago aixopluga 19 xefs de moda que venen de tot arreu de la ciutat. Aquí trobareu (agafeu aire) a: Abe Conlon, Arami, Art of Pizza, Band of Bohèmia, Bill Kim, Brian Fisher, Dos Urban Cantina, Decent Beef, Duck Inn Dogs, FARE, John Manion, Lost Larson, Mini Mott, Pretty cool Ice Cream, The Purple Pig, Secret Sound, Split-Rail, Sugar Cube i Thai Dang. Us complimentaran amb deliciosos plats mexicans, meravelles de la cuina vietnamita i amb la millor pizza italiana que hagueu tastat mai, entre altres coses.

La diversió no s'acaba aquí. Els propietaris de bar Lost Lake, Shelby Allison i Paul McGee, tenen un 'speakeasy' de decoració tropical a la segona planta. Els mestres de la pasta de restaurant Tortello faran classes interactives a la cuina oberta.

Hi ha temps de sobres per descobrir tot això i més. El Time Out Market Chicago està obert set dies a la setmana al cor de West Loop. Seguiu el compte d'Instagram @timeoutmarketchicago per estar a el dia de tot el que us ofereix a través de les seves fotos i els seus vídeos.

NO T'HO PERDIS: tota la informació del Time Out Market Chicago

Últimes notícies

    Publicitat