Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Platos del Time Out Market Dubai
Foto: Time Out

Time Out Market Dubai anuncia la seva data d'obertura

Aquest gegantí centre gastronòmic i cultural obrirà al públic el proper 7 d'abril

Huw Oliver
Escrit per
Huw Oliver
Publicitat

Ja vam anunciar l'alineació de sortida de xefs premiats al nostre Time Out Market a Dubai. I avui us podem dir oficialment que el mercat obrirà portes al públic per primera vegada el 7 d’abril. Sí, d'aquí només dues setmanes!

Time Out Market Dubai té com a objectiu celebrar el millor del talent i la cultura culinària de la ciutat sota un mateix sostre, amb una formació de cuiners de primer nivell seleccionats pels editors de Time Out Dubai. S’obrirà a Souk Al Bahar, al centre de Dubai, i la seva terrassa exterior oferirà una panoràmica increïble del gratacel Burj Khalifa i la font de Dubai.

L’espai de 43.000 metres quadrats acollirà 17 restaurants, tres enormes bars i una nodrida agenda d’esdeveniments culturals. Tots els locals són favorits de l'escena gastronòmica local: MASTI, BB Social Diing, Vietnamese Foodies, Pickl, Pitfire, Brix by 3fils, Nightjar, Reif Japanese Kushiyaki, Little Erth, Scoopi Café, Long Teng i Al Fanar. També hi haurà nous projectes, com ara Workshop de Nick & Scott, Fulvio’s, Two Leaves de Project Chaiwala, Local Fire de The Mattar Farm i Liban d’Allo Beirut.

Al voltant de les zones de menjador obertes hi haurà tres bars, the Fountain, Atrium i Palace, que serviran còctels inspirats en altres mercats Time Out del món, des de Lisboa fins a Montreal, passant per Miami.

L’espai té potencial per esdevenir un pol d'atracció de primer ordre: les altes columnes de terracota imprimeixen un gir modern al mercat tradicional de l’Orient Mitjà, mentre que un sostre de vidre espectacular permetrà als visitants contemplar el Burj: ni més ni menys que l’edifici més alt del món!

El mercat s’obrirà d’acord amb les directrius Covid-19 dels Emirats Àrabs Units, funcionant amb una capacitat reduïda i amb mesures de distanciament social establertes. Aleshores, ¿preparats per a una experiència culinària que no és d’aquest món? Ens veiem el dia 7 (o sempre que us acosteu a Dubai!).

Sapigueu més sobre Time Out Market Dubai

Últimes notícies

    Publicitat