Notícies

Time Out obrirà un gran mercat gastronòmic a Barcelona el 2024

El nou Time Out Market estarà a la zona del Port Vell en un espai de 5.250 metres quadrats davant del mar

María José Gómez
Directora, Time Out Barcelona
Time Out Market Barcelona
Foto: Marina Quer Time Out Market Barcelona
Publicitat

Ja el tenim aquí! Barcelona tindrà un Time Out Market, el gran mercat gastronòmic que reuneix el millor del menjar i beure de la ciutat sota un mateix sostre. La ubicació serà al Port Vell, concretament a la terrassa-mirador del Maremàgnum, i s’hi podrà accedir directament des del carrer a través d’unes escales mecàniques i d’un ascensor.

L’espai serà enorme, de 5.250 metres quadrats, i acollirà una acurada selecció de 14 xefs, un restaurant de servei complet i quatre bars (dos d'ells a l'aire lliure, amb vistes espectaculars). Les taules seran comunals, per facilitar el tast de diferents cuines en un mateix àpat. Tot això amb la garantia que tota l'oferta gastronòmica serà triada pel nostre equip editorial, el mateix que des del 2008 us descobreix i recomana els llocs on anar a endrapar. L’experiència serà de primera, i els preus, democràtics.

Time Out Market Barcelona
Foto: Marina QuerTime Out Market Barcelona

A banda de reunir els xefs i els bartenders més en forma (que anirem seleccionant en els pròxims mesos), Time Out Market també serà un lloc per gaudir de la cultura i del talent de casa nostra, amb espai per a esdeveniments i actuacions en directe, un estudi de pòdcast i una programació de creadors i artistes locals pensada per a la gent de Barcelona. Prepareu-vos, perquè volem convertir aquest espai en un nou lloc de referència del teixit cultural de la ciutat. També obrirem el Market a les entitats i escoles dels barris més propers: tenim mil idees i projectes en aquest sentit.

Aquesta és l'alineació de Time Out Market Barcelona: 

  • El xef Jordi Artal, amb dues estrelles Michelin pel Cinc Sentits, aporta la seva curiosa i creativa visió de la cuina catalana.
  • Després d'haver guanyat dues estrelles Michelin amb els seus restaurants, el xef Fran López crea una experiència gastronòmica que privilegia els sabors i els productes de les Terres de l'Ebre. 
  • La parella de xefs Lena Maria Grané i Ricky Smith de BaLó ofereixen els seus sabors més personals, entre Barcelona i Londres.
  • Darvaza juga amb foc –i guanya– per oferir les seves propostes d'alta cuina a la brasa, carn d'alta volada on cada plat té un toc de foc (bé sigui amb brasa, fum o flamejat). 
  • La cuina tradicional catalana i de mercat de Casa Amàlia acull el restaurant de servei complet de Time Out Market Barcelona. 
  • Xuba Tacos, del xef guanyador de dues estrelles Michelin Antonio Sáez, ofereix els seus espectaculars tacos clàssics i d'autor.
  • RiasKru serveix el millor marisc de la ciutat, en versions clàssiques i creatives
  • Bar Nuri delecta amb les tapes de sempre fetes amb el millor producte de temporada.
  • Casa Guinart serveix plats per sucar-hi pa de cuina catalana tradicional, amb els millors ingredients locals.
  • La Balmesina, una de les grans pizzeries d'Europa, ofereix una pizza gurmet, lleugera i amb producte de gran qualitat.
  • La Real Hamburgueseria ofereix les seves clàssiques i delicioses hamburgueses.
  • Monster Sushi aporta una explosió de sabors japonesos en fred i calent.
  • Bubó delecta amb la seva alta xocolateria i pastisseria creativa
  • Cafè de Indias ofereix una selecció exquisida del millor cafè natural.
  • Paradiso, referent internacional de la cocteleria moderna, aporta la seva mixologia creativa.
  • Colmado Múrria, degans del colmado delicatessen a Barcelona, ​​ha obert la seva segona botiga en 126 anys... a Time Out Market Barcelona!

El mercat va obrir el 5 de juliol de 2024 a les 12 h. A partir del 6 de juliol, obrirà 364 dies a l'any, de 10 del matí a les 24 h. La cocteleria Paradiso romandrà oberta fins a la 1 de la matinada.

NO T'HO PERDIS: Tot el que cal saber sobre el Time Out Market Barcelona

 

Últimes notícies

    Publicitat