Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Time Out Market Lisboa
Time Out BarcelonaTime Out Market Lisboa

Time Out obrirà un gran mercat gastronòmic a Barcelona el 2024

El nou Time Out Market estarà a la zona del Port Vell en un espai de 5.250 metres quadrats davant del mar

María José Gómez
Escrit per
María José Gómez
Publicitat

Ja el tenim aquí! En el mateix any que celebrem el nostre 15è aniversari, podem confirmar una notícia que ens fa moltíssima il·lusió: Barcelona tindrà un Time Out Market, el gran mercat gastronòmic que reuneix el millor del menjar i beure de la ciutat sota un mateix sostre. La ubicació serà al Port Vell, concretament a la terrassa-mirador del Maremàgnum, i s’hi podrà accedir directament des del carrer a través d’unes escales mecàniques i d’un ascensor.

L’espai serà enorme, de 5.250 metres quadrats, i acollirà una acurada selecció de 14 xefs, un restaurant de servei complet i quatre bars (dos d'ells a l'aire lliure, amb vistes espectaculars). Les taules seran comunals, per facilitar el tast de diferents cuines en un mateix àpat. Tot això amb la garantia que tota l'oferta gastronòmica serà triada pel nostre equip editorial, el mateix que des del 2008 us descobreix i recomana els llocs on anar a endrapar. L’experiència serà de primera, i els preus, democràtics.

Time Out Market New York
Time Out BarcelonaTime Out Market New York

A banda de reunir els xefs i els bartenders més en forma (que anirem seleccionant en els pròxims mesos), Time Out Market també serà un lloc per gaudir de la cultura i del talent de casa nostra, amb espai per a esdeveniments i actuacions en directe, un estudi de ràdio i una programació de creadors i artistes locals pensada per a la gent de Barcelona. Prepareu-vos, perquè volem convertir aquest espai en un nou lloc de referència del teixit cultural de la ciutat. També obrirem el Market a les entitats i escoles dels barris més propers: tenim mil idees i projectes en aquest sentit.

Time Out Market Lisboa
Time Out BarcelonaTime Out Market Lisboa

I tot això, quan serà? Doncs no caldrà esperar gaire, perquè treballem amb la vista posada en el primer semestre del 2024. Llavors Barcelona es convertirà en la segona ciutat d'Europa que tindrà un Market. El primer mercat cultural i gastronòmic es va obrir a Lisboa el 2014, i després van venir Miami, Nova York i Mont-real, entre altres ciutats del món.

NO T'HO PERDIS: Què és un Time Out Market (i per què mola tant)?

Ja pots llegir el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat