Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Loop by WeTrain (Time to Fit)
WeTrainLoop by WeTrain (Time to Fit)

Time To Fit: la sessió que uneix brunch i fitness al Time to Eat Fest

La primera edició d'aquesta activitat apropa el millor festival gastronòmic de Barcelona als amants de l'esport i de l'alimentació saludable

Escrit per
Maria Llinares
Publicitat

Si crèieu que el millor festival gastronòmic de Barcelona tenia un munt de novetats, encara hi ha més sorpreses! Aquest any s'estrena una activitat dintre del Time To Eat Fest dedicada a la gent més fitness: el Time To Fit, una sessió que se celebrarà els dos dies de festival i on s'han programat activitats per gaudir de l'esport i d'un brunch saludable, a més de xerrades d'especialistes en nutrició per aprendre com seguir una dieta equilibrada i saber quins són els consells dels professionals per viure una vida més sana.

Activitat Time To Fit
Foto: Time Out BarcelonaActivitat Time To Fit

El Time To Fit començarà a les 10 h amb un entrenament HIT, que inclou exercicis de força i 10 minuts d'HIT, de la mà de Loop by WETRAIN, un centre a Barcelona especialitzat en el coneixement del cos. Un cop hàgiu entrat en calor, continuareu amb mitja hora de classe de zumba amb Altafit, i a les 11 h començarà un brunch musical per degustar aliments tan saborosos com sans. Podreu tastar pastissets, cheesecakes i galetes de My Fitness Meals, barretes de proteïnes i bagels de Gabby's, i batuts de Lifepro. 

My Fitness Meals (Time to Fit)
@my.fitnessmeals@my.fitnessmeals

A les 11.45 h, la nutricionista Irene Macule explicarà quines són les millors rutines per seguir una alimentació que ens faci sentir bé i acabarem la sessió a les 12 h amb diferents regals cortesia de Lifepro, com ara una motxilla, barretes energètiques i una cantimplora. 

L'entrada per al Time to Fit és de 19,95 € i inclou la participació en totes les activitats i, a més, l'entrada al Time To Eat Fest perquè acabeu de gaudir del cap de setmana més gastronòmic. 

NO T'HO PERDIS: Compra la teva entrada al Time to Fit!

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat