Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tinder llança la seva primera sèrie i serà interactiva

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

L'aplicació de cites més popular del planeta, la de la flameta, la que ha sigut capaç d'introduir en el vocabulari la paraula "match" i ha canviat, juntament amb moltes altres, la forma de lligar, ara s'atreveix amb el món de les sèries. Al cap i a la fi, no hi ha tanta diferència entre clicar un 'match' o clicar un 'play', no? Així, mentre no lliguem, una sèrie d'amor pot ser una bona alternativa a una cita. 

Nova sèrie de Tinder
Nova sèrie de Tinder
Foto: Tinder

Apocalipsi interactiu

Com a bona aplicació interactiva que és, Tinder també promet una sèrie en aquesta línia. A l'estil 'tria la teva aventura' o 'escull com vols que acabi aquesta història', 'Swipe Night' tindrà un important component interactiu partint d'una història apocalíptica i la següent pregunta: amb qui passaries l'última nit de la teva vida?

L'usuari haurà d'escollir entre dues opcions i seguir amb un argument que promet, com a mínim, un final tràgic. Segons ha avançat l'aplicació al portal Variety, la companyia el que busca és aportar un valor afegit a Tinder a la vegada que les respostes i consum dels usuaris serviran per desenvolupar un algoritme que permeti posar en contacte persones amb interessos similars en funció de les decisions que hagin pres.

De moment, també s'ha pogut saber que compta amb 6 episodis, 5 milions de pressupost, que s'ha enregistrat íntegrament a Mèxic i que està pensada per reproduir-se als dispositius mòbils a causa del seu en format vertical.

NO T'HO PERDIS: com lligar a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat