Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tomorrowland tornarà a Barcelona en 2018

Escrit per
Pau Roca
Publicitat

Recordeu el festival Tomorrowland que es va fer a Barcelona? Bé, en realitat, 'Unite with Tomorrowland' era una versió reduïda del festival belga que se celebra cada any al país de la xocolata, i que reuneix a més de 300.000 persones de 75 nacionalitats diferents.

A Barcelona (més concretament al parc de Can Zam de Santa Coloma),Tomorrowland va oferir, el passat 28 de juliol, un espectacle impactant ple de música, escenografia i focs artificials... que va acabar, però, com el rosari de l'Aurora. Un enorme incendi a l'escenari principal del festival va obligar a evacuar les més de 20.000 persones que hi havia en aquell moment.

La imatge de l'escenari envoltat de flames i la gent fugint (bé, alguns s'ho van prendre amb molta calma) va fer la volta al món i ara, MaximaFm, emissora oficial, ha confirmat que Tomorrowland tornarà a la nostra ciutat el pròxim dissabte 28 de juliol.

No sabem si serà de nou a Santa Coloma o a un altre parc o espai de Barcelona, però sembla que tot i la mala experiència de la primera edició, tindrem Tomorrowland en 2018.

Últimes notícies

    Publicitat