Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Torna el Primabuela Sound, el festival dedicat a la gent gran

El 16 de juny la residència I Feel Geriàtric de Lleida celebra aquesta festa, que enguany és oberta a tothom

Escrit per
Meritxell Palou
Publicitat

Us imagineu un festival de música creat per a la gent gran? A la residència I Feel Geriàtric de Lleida celebren la segona edició del Primabuela Sound, amb col·laboració de 'El Bandarra', que farà un aperitiu a base de vi. El festival es dedica a la gent que més va patir durant la pandèmia: és a dir, la gent gran.

L'edició d'aquest any es farà en forma de 'tour' per diferents residències del país. Així, el 'tour' començarà a I Feel Geriàtric de Lleida, el dia 16 de juny a les 17 h. La festa estarà oberta a tothom perquè qualsevol persona, independentment de l'edat, en pugui gaudir. Serà un acte gratuït pels residents i les persones externes que vulguin unir-s'hi hauran de pagar l'entrada de 10 €.

Aquesta festa, el nom de la qual vol ser una picada d'ullet al Primavera Sound, que se celebra a Barcelona durant aquests dies, va néixer l'any passat, per celebrar la fi de la por i la incertesa que s'havia viscut a les residències durant l'època més dura de la Covid-19. 

NO T'HO PERDIS: Primavera Sound 2022: los mejores conciertos del primer fin de semana

Llegeix el número de juny de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat