Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
080 Barcelona
© Maria Dias

Torna la 080 Barcelona al Recinte Modernista de Sant Pau després de quatre edicions de passarel·les digitals

Enguany se celebra la 30a edició de la setmana de la moda de Barcelona

Escrit per
Mireia Servitje
Publicitat

Vols sentir-te com Miranda Priestly a 'El Diablo Viste de Prada'? Del 25 al 28 d'octubre la ciutat acull la trentena edició de la 080 Barcelona Fashion que, després de dos anys de desfilades virtuals, torna a oferir un total de 23 passarel·les en format presencial. Diuen que la moda és un tema elitista i per a un sector molt tancat, però potser aquesta edició del 080 us fa canviar d'opinió: el Recinte Modernista de Sant Pau hi haurà una secció oberta ideal pels que, de petits, ens vam aprendre de memòria els diàlegs d'Anne Hathaway amb Meryl Streep. 

El cartell d'aquesta nova edició del 080 inclou noms com All That She Loves, Amlul, Avellaneda, Custo Barcelona, Dominnico, Eiko ai, Eñaut, Escorpion, Guillermina Baeza, Habey Club o Is Coming. També dissenyadors com Larhha, Lebor Gabala, Lola Casademunt by Maite, Menchen Tomas, Simorra, The label Edition, Txell Miras i Yolancris, entre d'altres. 

080 Fashion
Foto Vicente Zambrano González

Una de les novetats que incorpora la passarel·la enguany és la "080 Reborn", una desfilada de moda creada a partir d'elements extrets de plantes de classificació de residus tèxtils i botigues de segona mà. És una iniciativa de l'Agència de Residus de Catalunya, el Consorci de Moda de Catalunya i Girbau LAB.

A més, a banda de la sostenibilitat, la 080 Barcelona Fashion espera sorprendre el públic d'aquesta edició amb la desfilada de la marca LR3 Louis Rubi, que presentarà la seva nova col·lecció en primícia en un format que, segons l'organització, "canviarà la manera que s'entenen les desfilades de moda". De moment, no se'n coneixen més detalls. Però estarem alerta. 

I com s'ha promès a l'inici de l'article, a part de les desfilades, hi haurà un espai obert per a tothom; l'Open Àrea. Un espai on podreu trobar-hi propostes relacionades amb valors com la innovació, la creativitat i la sostenibilitat. Hi haurà música i es podran conèixer de prop nous projectes i marques relacionades amb el 080. Per tal d'accedir-hi s'ha d'obtenir un codi QR gratuït a través de la seva pàgina web, que us permetrà entrar al recinte sempre que hi hagi aforament suficient. 

NO T'HO PERDIS: 27 botigues de Barcelona que has de visitar

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat