Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Torna la música electrònica a la sala Apolo

Nitsa inaugura les seves sessions de clubbing amb Nitsa is back!

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Torna la millor música electrònica a la sala més clàssica de la ciutat: aquest cap de setmana, el divendres 2 i el dissabte 3 de juliol, es reinicien les sessions de Nitsa. Una ocasió important: si t'hi pares a pensar, fa quasi un any i mig que la sala seminal de música electrònica a la ciutat ha quedat orfe de 'clubbing'. 

El retorn serà amb tots els requeriments que marquen les mesures de seguretat: aforament reduït, la sala gran serà la pista de ball i La 2 serà la zona 'chill out' amb taules per seure (només es podrà beure aquí). I recordeu que a la pista de ball només s'hi pot accedir amb mascareta. L'horari serà de 23 h a 3 h (un fet que tampoc està malament, ja no has d'esperar a quarta d'una al DJ). 

L'alineació del divendres 2 és local, però de luxe: l'asturiana afincada a Berlín JASSS, una DJ que fa poc ha publicat el seu primer disc "Weightless", publicat al segell suec Ideal Recordings, ple d’idees enlluernadores que es poden enquadrar en l'electrònica experimental, però també amb bocins de free jazz, ritmes africans i pop ambiental.

I en el terreny local tenim a Marc Pinyol (sí, ex DJ de Mierda), tot un clàssic de l'escena Nitsa i que té tanta experiència com instint i talent a l'hora de rebentar la pista de ball amb mil gèneres diferents, i la immersió del públic en un remolí de diversió com a idea primària.  

I el dissabte 3 d'aquest cap de setmana de reinauguració, prenen el control de Nitsa dos b2b a l'antiga ("business to business", en què dos DJ fusionen la seva biblioteca musical des d'únic mesclador): Arnau Obiols al costat de MLiR, i els fundadors del col·lectiu Beniso i Bonny Soul, amb una festa D.R.O.P: una cita obligada per als amants dels rituals house i disco. Inspirats per les celebracions dels 80 a Chicago i Nova York, la seva filosofia es resumeix en una frase: "La música està feta per ballar, i tothom és igual a la pista de ball". 

Nitsa is Back. Dv. 2 i ds. 3 de 23 a 3,30 h. Entrades: 15 €

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2021

Llegeix el número de juliol-agost del Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Més de identitat de ciutat

    Últimes notícies

      Publicitat