Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Torna Passeig de Gourmets, el festival gastronòmic del Passeig de Gràcia

Del 28 d'abril al 8 de maig, xefs de primer nivell ació realitzats per xefs de renom com Martín Beratasegui, Carme Ruscalleda o Rodrigo de la Callecom oferiran menús degustació i la popular ruta de platets

Núria Méndez
Escrit per
Núria Méndez
Publicitat

La festa gastronòmica per excel·lència de Barcelona, el 'Passeig de Gourmets', estrena la temporada d'esdeveniments gastronòmics del 28 d'abril al 8 de maig. Durant deu dies, els amants de la gastronomia podran recórrer el Passeig de Gràcia per gaudir de platets i menús de degustació realitzats per xefs de renom com Martín Beratasegui, Carme Ruscalleda o Rodrigo de la Calle. 

La ruta de platets es basa en un petit tast, i si això no fos suficient, el públic podrà passejar-se per passeig de Gràcia provant una mica de tot dins d'una oferta de mitges racions generoses d'alguna especialitat, podent escollir entre moltes opcions culinàries. Per altra banda, per a gaudir de la gastronomia en profunditat, els menús degustació de grans xefs són una bona opció per aquelles persones que no en tinguin prou amb tastar platets. 

Es tracta de la 4a edició, organitzada per l'Associació del passeig de Gràcia, que busca impulsar la creativitat i el talent culinari de la zona i, per aquest motiu, és l'oportunitat extraordinària per endinsar-se en el món de la gastronomia. Marques com Estrella Damm, D.O Cava i Royal Bliss donaran suport en aquest esdeveniment, amb per exemple, propostes de maridatge en cada restaurant participant.

NO T'HO PERDIS: ¡Participa a l'enquesta Time Out Index i digues com és realment Barcelona!

Llegeix el número d'abril de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

 

Últimes notícies

    Publicitat