Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Lidl
Foto: Lidl

Tornen les joguines de Nadal de Lidl amb descomptes especials

Les creacions es basen en el mètode Montesori i suposen un estalvi considerable front altres opcions de gamma semblant

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Esteu sense idees per escriure la carta als reis? Una bona opció per a Nadal són les joguines de fusta natural de Lidl, basades en el mètode Montessori, que tornen enguany amb descomptes de fins al 25%, amb més de la meitat d'articles amb preus inferiors a 10 euros. Una ajuda en època de molta despesa per a les famílies.

Lidl
Foto: Lidl



Les joguines compten amb el segell FSC i un distintiu de garantia que assegura l'origen forestal responsable. Es tracta de més d'una vintena de categories amb més de 300 models amb jocs simbòlics que estimulen la imaginació dels més petits de la casa, des de construcció a ciència, amb enfocaments sobre l'observació i la família, entre altres.

Lidl
Foto: Lidl



La cadena de supermercats vol que les famílies tinguin un fàcil accés als productes i a de les compres de Nadal, per la qual cosa les joguines es poden adquirir a través de la xarxa de 670 d'establiments físics com també mitjançant la seva botiga en línia lidl.es.

NO T'HO PERDIS: 50 llocs perfectes per anar amb nens a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat