Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tot allò que has de saber de la pel·lícula de Downton Abbey

Escrit per
Marga Ortiz Isern
Publicitat

S’ha acabat la llarga espera… La pel·lícula 'Downton Abbey' ja és aquí! El fenomen mundial britànic, guanyador d’un Globus d’Or, deixa les pantalles petites per arribar els cinemes. Els Crawley i els seus servents intrèpids es preparen per al moment més emocionant de les seves vides: una visita del rei Jordi V i la reina Maria que desencadenarà intriga, romanç i escàndol, i deixarà el futur dels nostres burgesos britànics preferits ple d’incerteses…

Aquí teniu tot el que heu de saber abans de veure la pel·lícula: 

El repartiment

La pel·lícula està protagonitzada pels personatges principals de la sèrie de televisió. La gran majoria del repartiment original es deixa veure en algun moment o altre. Michelle Dockery i Laura Carmichael tornen a donar vida a les germanes Mary i Edith, i Elizabeth McGovern i Hugh Bonneville els fan de pares interpretant a Lady Cora i a Lord Robert. Maggie Smith repeteix, majestuosa, en el paper de Violet Crawley, mentre que Penelope Wilton reprèn el rol de baronessa i Jim Carter, el de majordom.

Nous fitxatges

Tot i que la protagonista de 'Yesterday', Lily James, no apareix com a Lady Rose MacClare (snif!), Simon Jones i Geraldine James s’incorporen per interpretar els reis d’Anglaterra. A més, Imelda Staunton, que és la dona de Jim Carter a la vida real, s’uneix a la festa amb el personatge de Lady Bagshaw, una cosina del difunt marit de la comtessa Dowager.

Michelle Dockery, Geraldine James, Simon Jones i Matthew Goode
Foto: IMDb

La pel·lícula

Escrita pel mateix creador de la sèrie, Julian Fellowes, ‘Downton Abbey’ és un regal per a tots els seus fans i seguidors, als quals sis temporades no van ser suficients per dir adéu als personatges. Amb molta elegància, la pel·lícula reprèn la vida dels Crawley allà on la sèrie va acabar.

'Downton Abbey' s’estrena als cinemes el 20 de setembre i podeu trobar les sis temporades de la sèrie a Prime Video.

Creieu que les germanes Crawley enterraran la destral de guerra d’una vegada per sempre?   

Últimes notícies

    Publicitat