Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Vila Olímpica
© Maria DiasVila Olímpica

Tot el mes d'abril en bicicleta!

Escrit per
Erica Aspas
Publicitat

Us agradi o no, Barcelona està treballant per ser una ciutat cada cop més lliure de cotxes per tal d'aconseguir un model de ciutat més sostenible i segura.

En aquesta línia trobem el moviment global #30daysofbiking, que promou entre els ciutadans de les ciutats el compromís d'anar amb bicicleta cada dia del mes d'abril i compartir-ho les xarxes socials per animar a la vostra comunitat.


Diuen que si repetim qualsevol activitat durant un mínim de 21 dies, aquesta es torna un hàbit. Si ja sou ciclistes acèrrims i voleu formar part d'aquest moviment, o si esteu sensibilitzats amb la necessitat d'un nou model de ciutat, només heu de signar un compromís durant aquest mes de març –no us espanteu, no us farà mal– i que us desplaceu en bicicleta durant el mes d'abril i que ho expliqueu a les xarxes socials. Això sabem que us costarà menys que donar-li als pedals!

Barcelona no es vol perdre el repte, i diverses entitats de la ciutat, botigues i associacions s'han apuntat a la vida sana sota el hastag #30diesAMBbicibcn i organitzant un munt d'activitats. No feu el ronso, els quilòmetres recorreguts tindran premi!

via GIPHY

Últimes notícies

    Publicitat