Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
© Wikimedia

Tot el que has de saber per celebrar la Rua dels campions

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Motius en sobren perquè avui la ciutat es tenyeixi de blaugrana per rebre els campions del doblet i el Barça ja ho té tot preparat. Si ets dels que encara arrossegues l'afonia de celebrar el súper 'hat-trick de Messi, llueixes cofoi la samarreta de l'equip per anar a la feina i, no menys important, et trobes a la ciutat perquè no fas pont, has de saber per on passarà la celebració de la Rua dels campions.

La festa donarà el tret de sortida al World Trade Center a les 18 hores per continuar per la plaça Drassanes, l’avinguda del Paral·lel, la ronda de Sant Pau, el carrer Comte d’Urgell, l’avinguda de Sarrià i s’acabarà el trajecte davant la plaça Doctor Ignasi Barraquer. La rua doncs, no passarà pel Camp Nou.

L'equip ha informat que al llarg del recorregut hi haurà tres punts d'animació preparats amb banderes, confeti, música ambient i pantalles per poder seguir la festa que encapçalaran els jugadors i tècnics pujats a l'habitual bus descobert. Les pantalles s'ubicaran a l’inici de l’avinguda del Paral·lel, a la ronda de Sant Pau amb l’avinguda del Paral·lel, al carrer Comte d’Urgell amb l’avinguda de Roma i a l’avinguda de Sarrià amb l’avinguda Josep Tarradellas.

Com en altres ocasions l'eufòria està assegurada, tot i que aquesta vegada serà inevitable que agafi un regust a comiat amb l'adèu d'Iniesta.

Últimes notícies

    Publicitat