Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Festa del Roser 2021
Foto: Els Amics de la RamblaFesta Major de la Rambla

Totes les activitats gratis de les Festes del Roser

Del dissabte 2 fins al dijous 7 d’octubre se celebra la 59a edició de la la Festa Major de la Rambla

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Torna una de les festes més conegudes pels veïns i veïnes de la ciutat: la Festa del Roser. Del dissabte 2 fins al dijous 7 d’octubre podreu gaudir de tota mena d’activitats culturals gratis per a grans i petits al voltant de la Rambla.

El projecte, organitzat pels Amics de La Rambla, ve farcit d'una gran oferta en concerts, exposicions, tallers, tours i tota mena d’activitats relacionades amb el veïnat d’un dels carrers amb més recorregut comercial i cultural de la ciutat.  

Aprofiteu la setmana gastronòmica del ‘Tast a la rambla’, feu un passeig per ‘La rambla en flor’, gaudiu la música en directe al jardí del museu eròtic, aconseguiu entrades gratis per a l'Aquarium i el Palau Güell, visiteu l’exposició ‘Miralles, To be continued...’, descobriu l'antiga Casa de Convalescència,  entre altres activitats disponibles, com les que proposa el Triangle

A més, una la música arribarà de la mà de Carlota Flâneur a la plaça del Reial (dissabte a les 18 h), i el Maremagnum Fest, amb Gabriela Richardson i Vic Miralles, entre altres artistes convidats.

Afanyeu-vos a demanar les vostres entrades a la web de l’organització, volen!

NO T'HO PERDIS: ‘La Reial ens Mou!’: totes les activitats gratis d’octubre

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat