Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Totes les localitzacions de la segona temporada de 'The White Lotus' a Sicília

Fem una ruta siciliana! I sí: pots allotjar-te al luxós hotel de la segona temporada d'aquest serial d'HBO

Ed Cunningham
Escrit per
Ed Cunningham
Traduït per
Maria Llinares
Publicitat

Per molt que no us agradin molts dels personatges (realment molt desagradables!) de l'èxit televisiu d'HBO 'The White Lotus', no es pot negar l'atractiu dels llocs de rodatge de la sèrie. La primera temporada, que va tenir lloc a Hawaii i va girar al voltant de les interaccions entre els convidats i els empleats d'una cadena de complexos turístics ficticis, va estar plena d'escenaris espectaculars i de luxes molt envejables.

La segona temporada de 'The White Lotus' va estrenar-se el passat 31 d'octubre i els llocs de rodatge són igual de luxosos. Aquí tot el que heu de saber per treure el màxim suc de les localitzacions de la temporada d'enguany. 

On es va rodar la primera temporada de 'The White Lotus'?

La primera temporada de 'The White Lotus' es va rodar al 'Four Seasons Resort Maui' a Wailea, Hawaii, que és un complex de luxe de cinc estrelles. Altres fragments de la sèrie es van filmar en altres llocs de Maui, com a la platja de Wailea.

On es va rodar la segona temporada de 'The White Lotus'?

La segona temporada de 'The White Lotus' és menys de luxe que la primera. La sèrie es trasllada a Sicília. Algunes de les escenes es van filmar a les ciutats sicilianes de Palerm i Noto, així com al mar Jònic. Altres fragments es van rodar al Castello degli Schiavi, a la ciutat costanera de Fiumefreddo (també coneguda per la seva participació a 'El Padrino'), així com al restaurant La Cambusa al costat de la platja de Giardini Naxos.

El rodatge no 'in situ' es va rodar als Lumina Studios, a prop de Roma. Però la ubicació estrella, com a la primera temporada, és l'hotel en si...

Per què 'The White Lotus' s'ha mogut a Sicília per a la segona temporada?

La sèrie tracta sobre la cadena d'hotels de luxe 'White Lotus' i la darrera temporada implica un hotel diferent de la primera. El repartiment també és gairebé completament diferent: els únics personatges principals que tornen de la primera temporada són Tanya McQuoid-Hunt (interpretada per Jennifer Coolidge) i Greg Hunt (Jon Gries).

Quants episodis hi ha a la segona temporada?

La segona temporada tindrà set episodis en total, i l'episodi final sortirà l'11 de desembre.

A quin hotel es va rodar la segona temporada de 'The White Lotus'?

L'hotel en qüestió és el Palau San Domenico de Taormina. El San Domenico, que forma part de la famosa cadena d'hotels Four Seasons, es troba en un convent del segle XIV situat dalt d'un penya-segat alçada. És a la costa est de Sicília, que ofereix unes vistes magnífiques tant sobre el mar Jònic que l'envolta com sobre l'Etna.

Fins i tot per a un hotel Four Seasons, San Domenico Palace és bastant elegant. Reserveu una de les seves 111 habitacions i suites i també tindreu accés a tres restaurants, dos bars, una piscina infinita i un gimnàs. També hi ha un munt d'experiències, des de la degustació dels vins locals fins al 'trekking' per l'Etna. Aquí teniu algunes fotos del lloc, a més d'un parell de fotografies de la propera sèrie. 

Four Seasons San Domenico Palace
Four SeasonsFour Seasons San Domenico Palace
White Lotus
HBOWhite Lotus

Però, quan podeu esperar pagar per tot això? Bé, el Palau de San Domenico no és barat, òbviament. Les tarifes comencen al voltant de 480 £ (555 dòlars) per nit, tot i que algunes suites fan una pujada de 6.000 £ (6.900 dòlars) per nit. Però això és d'esperar per a aquest tipus d'establiments.

Segons la revista 'Town and Country', la segona temporada de 'The White Lotus' va començar la producció el febrer de 2022 i el rodatge a l'hotel va acabar a l'estiu. Així que no us trobareu amb cap dels personatges... per sort!

Podeu obtenir més informació i reservar una estada al Palau de San Domenico al lloc web oficial, però, amb tota probabilitat, si us ve de gust una escapada siciliana amb la temàtica del 'White Lotus', és millor que estalvieu!

Últimes notícies

    Publicitat