Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Emily in Paris
Foto: Netflix

Totes les localitzacions d''Emily in Paris' que es poden visitar

Des de llocs emblemàtics fins a joies amagades: tots aquests llocs on es va rodar la sèrie estan oberts als visitants

Ed Cunningham
Escrit per
Ed Cunningham
Traduït per
Mireia Servitje
Publicitat

Tant si sou fans d''Emily in Paris' com si no, no es pot negar que els llocs del rodatge de la sèrie d'èxit són ben bonics. Des de cafeteries amagades i restaurants glamurosos fins a llocs de referència coneguts, és una gran oda a la ciutat: una espècie de campanya turística per a París (i, després de la primera temporada, també per a altres parts de França).

Aleshores: on es va rodar 'Emily in Paris'? (Sí, ho sabem, París. Però on exactament?) I es pot visitar algun d'aquests llocs? Segueix llegint per descobrir-ho i planifica el teu propi recorregut per llocs inspirats en l'Emily.

Llocs de la sèrie 'Emily in Paris': la guia definitiva

Emily in Paris
Foto: NetflixEmily in Paris

On es va rodar la tercera temporada d''Emily in Paris'?

El tràiler de la nova temporada revela molts dels mateixos punts de referència que hi havia anteriorment (com ara la Torre Eiffel, l'Arc de Triomf, el Pont de Bercy, el Canal Saint-Martin i el Palais Garnier).

A més, hi apareixen nous punts de referència com els jardins de les Tulleries, la plaça de la Concòrdia i la plaça Juliette Gréco. Igual que la magnífica Piscine Molitor, on es veu l'Emily prenent còctels a la piscina.

En els primers episodis de la sèrie, l'Emily té un enfrontament al Musée des Arts Décoratifs i fa un gran gest romàntic a Lucien al Quai des Célestins al Sena.

Com en la segona temporada, també es pot veure el personatge principal sortir de la capital francesa. En aquesta tercera temporada, Emily viatja els camps d'espígol i vinyes de la Provença, la ciutat de Gordes i al castell de Montpoupon, una fortificació a la vall del Loira, al centre de França.

Ja de tornada a París, el teatre La Nouvelle Eve, l'estació de tren Gare du Nord, l'església Basilique du Sacré-Coeur de Montmartre i a "le mur des je t'aime" (el mur dels t'estimo) també apareixen en aquesta nova temporada.

Emily in Paris
Foto: Netflix

On es va rodar la primera temporada d''Emily in Paris'?

Com probablement podeu endevinar, pràcticament tota la primera temporada d''Emily in Paris' es va rodar a París. A la primera temporada, la nord-americana va passar gran part del seu temps al cinquè districte de la ciutat, a la riba esquerra del riu Sena. Va viure en un pis prop de la plaça de l'Estrapade i va trobar fama per primera vegada a la Boulangerie Moderne (un lloc real).

El veí d'Emily, Gabriel, treballava en un restaurant anomenat Les Deux Compères (anomenat Chez Lavaux per a la segona temporada), que és un restaurant real anomenat Terra Nera. A prop d'això també hi ha el Panteó, un monument als herois francesos que també apareix a la sèrie.

Fora del cinquè districte, Emily anava regularment a les oficines de la Place de Valois i es trobava amb la seva amiga Mindy al Jardin du Palais Royal, tots dos al primer districte.

A més, també remarcaven les fites clàssiques per tal d'assegurar-se que els espectadors sàpiguen realment que l'Emily és a la capital francesa. Monuments i llocs com l'Arc de Triomf, la Torre Eiffel, Nôtre Dame i els Jardin du Luxembourg van aparèixer en algun moment de la sèrie. El riu Sena també destacava, en particular els ponts Pont Alexandre III, Pont des Arts i Pont Neuf.

També hi havia restaurants com la Brasserie de l'Isle Saint-Louis i el Café de Flore, l'òpera Palais Garnier i els museus Musée des Arts Forains i L'Atelier des Lumières.

Emily in Paris
Foto: Netflix

On es va rodar la segona temporada d''Emily in Paris'?

Pel que fa a la segona temporada, la protagonista es va allunyar de la Ciutat de la Llum, bé, almenys durant gran part de la temporada. Va fer un viatge a la Riviera francesa amb les seves amigues Mindy i Camille. (Tot i que elles van viatjar amb un tren Pullman Orient Express i no és un viatge que pugueu fer, hi ha un nou tren d'alta velocitat que us transportarà de París a la Riviera en menys de cinc hores!)

A la Riviera, l'Emily tenia l'habitació a Villefranche-sur-Mer, una ciutat turística als afores de Niça. Gran part de la sèrie es va rodar al Grand Hôtel du Cap-Ferrat Four Seasons, inclòs el bar que tenen al terrat, Club Dauphin. També hi ha altres punts de Villefranche com l'estació de tren i l'església de la Chapelle Saint-Pierre.

L'Emily també es va visitar St. Tropez, va anar a la platja de Glaye i va anar de festa a un lloc anomenat Casa Ragazzi, que és un palau de lloguer real anomenat Château Diter.

Tot i això, la segona temporada no va ignorar completament París. I, a més, la protagonista va aventurar-se més enllà dels llocs turístics clàssics. Va passar el seu aniversari al cementiri del Père Lachaise i va fer festa a les Galeries Lafayette (concretament a la terrassa del terrat). Els barris comercials també van ser un punt de mira, com el carrer cobert Passage Choiseul, el mercat Marché d'Aligre i els grans magatzems La Samaritaine.

En aquesta temporada també és on es van revelar les aspiracions de la Mindy com a cantant: va deixar la Fontaine Saint Michel i l'Eglise Saint Eustache i va provar sort al cabaret al Nouvelle Eve Cabaret de Montmartre. Finalment, la Mindy va actuar al Huatian Chinagora, un restaurant d'Alfortville, encara realment estava gravat a l'hotel Shangri-La.

El final passa a un dels llocs més glamurosos de tot París; el Saló dels Miralls del Palau de Versalles. Versalles es troba als afores de París i és fàcil de visitar amb tren. Assegureu-vos de veure també els seus jardins extensos i elegants.

Quan s'estrenarà la tercera temporada d''Emily in Paris' i on la podeu veure?

La tercera temporada es va estrenar el 21 de desembre i, per tant, ja està disponible a Netflix! Les dues primeres temporades també estan disponibles a la plataforma.

Hi haurà una quarta temporada d''Emily in Paris'?

Sí! Quan es va anunciar la tercera temporada el gener passat, també es va anunciar que la sèrie tindria quarta temporada, però encara no se n'ha confirmat més informació. Però el que és segur és que aquesta quarta temporada també ens proporcionarà un munt més de recomanacions de París, entre d'altres. 

NO T'HO PERDIS: Carlos Cuevas i Clara Lago protagonitzen el retorn de 'Cites'

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat