Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Totes les ràdios del món reunides en un sol web

Manuel Pérez
Escrit per
Manuel Pérez
Publicitat

Som a casa i tenim ganes de viatjar. Dos factors que sumats al nostre amor per la música i la ràdio faran d'aquesta web una de les eines favorites per als dies de confinament. És ben senzill i alhora infinitament divertit, una pàgina en què podem escoltar una gran part de les emissores de ràdio del món que emeten per Internet.

Primer de tot caldrà que accediu a http://radio.garden. Tan fàcil com desplaçar el cursor, viatjar fins al país i la ciutat que ens vingui de gust visitar –seleccionem el punt verd corresponent– i ja podem gaudir de la música de la nostra destinació favorita.

Com diem, podeu viatjar a la ràdio local del vostre poble de neixement que tant trobeu a faltar. O anar més lluny, cap a la millor emissora de Dakar o Addis Abeba, perquè la música del continent africà sempre amaga un punt d'exotisme i bon rotllo ideal per animar aquests dies de confinament.

Atenció, que com ja ens advertia Pau Roca, el seu descobridor, aquesta web és molt addictiva i acabarem enganxats a ràdios del Japó, Brasil, Califòrnia o Sèrbia. Ràdios de tot el món que ens acompanyen i ens fan molt més diversos i musicals els dies de confinament!

Recordeu: radio.garden


NO T'HO PERDIS: 50 idees per fer a casa mentre duri el confinament

Radio Garden

Foto: Radio Garden

Últimes notícies

    Publicitat