Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tots els artistes (i horaris) de l'escenari Time Out al Cruïlla 2021

De Morcheeba a Gertrudis i Sopa de Cabra, descobreix qui toca al nostre escenari aquest any al Parc del Fòrum

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Aquest any el Cruïlla (del 8 al 10 de juliol al Parc del Fòrum) serà un pèl diferent –caldrà fer-se test d'antígens i haurem de dur mascareta–, però en essència serà el de sempre, ja que podrem ballar sense distàncies. El que no canvia és l'existència d'un escenari Time Out, que ja s'ha convertit en un clàssic del festival. Pel nostre escenari, a més, hi passen Morcheeba, Gertrudis, Sopa de Cabra... és a dir, alguns dels millors artistes del cartell (hi ha vida més enllà de Kase.O Jazz Magnetism, Amaral, Manel i Two Door Cinema Club!). 

El trobareu baixant les escales de l'amfiteatre, des d'on podeu seguir els concerts asseguts, cosa que s'agraeix infinitament si ja fa hores (o dies) que correu pel Parc del Fòrum. Aquí en teniu el cartell complet amb els horaris!  

Gertrudis

Dv. 9, 17.30 h.

Els de la Garriga són uns dels grans renovadors de la rumba catalana dels últims anys i de la seva fusió amb altres estils festius i ballables. Arriben al Cruïlla amb les cançons del seu treball més recent, 'No em dona la gana' (2019), una bona arrencada per començar amb frescor, alegria i bon humor la tarda de divendres.

Delafé

Dv. 9, 19.30 h.

Pioner en fusionar rap i pop al nostre país, Delafé és un músic ciclista que no ha dubtat en anar a entregar personalment sobre dues rodes el seu últim single als fans. Després d'un 'sold out' al Cruïlla XXS, una nova oportunitat per ballar amb la música de l'autor de hits com 'Mucho mucho mucho feat. Suu'.

Sopa de Cabra

Dv. 9, 22 h.

Protagonistes d'un dels grans 'comebacks' del rock català dels últims anys, a Sopa de Cabra els va enganxar la pandèmia amb el seu últim disc 'La gran onada' (2020) acabat d'estrenar. Magnífica ocasió, doncs, per descobrir en directe les noves cançons dels gironins i de tornar a gaudir dels seus hits de tota la vida.

Novedades Carminha

Dv. 9, 00.30 h.

Diversió a dojo per part d'uns gallecs que van començar fent punk i han anat diversificant el seu repertori amb elements de funk i de dancehall, incorporant col·laboracions de gent com Dellafuente, la millor combinació per a un concert d'estiu prop del mar, a mitjanit.

Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic

Ds. 10, 18 h.

El mític Joan Garriga de Dusminguet i La Troba Kung-Fú ja fa temps que ens fa ballar a ritme de rúmbia (la seva mescla personal entre rumba catalana i cúmbia) i del seu acordió, últimament amb el seu projecte Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic i el disc 'El ball i el plany' (2020). Una autèntica revetlla d'estiu amb l'acompanyament de Marià Roch (baix), Rambo (bateria) i Madjid Fahem (guitarrista de Manu Chao i La Ventura).

 

Coque Malla

Ds. 10, 20.30 h.

L'estimat cantant de los Ronaldos arriba al Cruïlla amb un concert que repassa les millors cançons de la seva carrera en solitari i també els hits inoblidables del grup que el va fer famós. Un clàssic del rock espanyol en plena forma.

 

Fuel Fandango

Ds. 10, 23 h.

La cantant cordovesa Nita i el productor canari Ale Acosta són Fuel Fandango, artífexs d'una fusió gairebé perfecta entre flamenc, electrònica i R&B que fa deu anys que explora nous camins per a la música popular d'arrel andalusa. Visiten per primera vegada el Cruïlla. 

Morcheeba

Ds. 10, 1.30 h.

Un dels grans noms internacionals del Cruïlla d'enguany passa per l'escenari Time Out. Són els londinecs Morcheeba, actualment formats per Skye Edwards i Ross Godfrey, famosos per hits internacionals com 'Rome wasn't build in a day' i que, malgrat que en un primer moment se'ls va posar al calaix del trip hop, de seguida van demostrar la seva vocació per facturar un pop més amable i lluminós que els dels seus companys de Bristol. Presenten 'Blackest blue' (2021). 

 

NO T'HO PERDIS: Festivals de música a Barcelona i a Catalunya el 2021

Llegeix el número de juliol-agost del Time Out Barcelona, amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat