Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

#TrashTag Challenge: per fi un repte viral útil!

Hada Macià
Escrit per
Hada Macià
Publicitat

Per fi! Gràcies a aquesta iniciativa podem confirmar que les xarxes socials serveixen per a alguna cosa més que fer competicions de coses sense sentit. #TrashTag Challenge és un repte viral que té com a objectiu respectar el medi ambient. I com funciona? Doncs busques una zona que estigui plena de residus o escombraries (per desgràcia, aquest primer pas és bastant fàcil) i tot seguit fas una foto mostrant la brutícia. El següent pas és netejar! Quan estiguis segur que no queda cap mena de brutícia artificial, fas una altra foto del 'after'. D'aquesta manera es podrà veure l'abans i el després del lloc que has netejat. Finalment, només has de penjar-lo a les xarxes socials amb el hashatg #TrashTag Challenge i llest!

Aquest hashtag va començar a utilitzar-se el 2015, però han passat 4 anys fins que ha començat a fer-se viral. D'aquesta popularització sobtada són responsables alguns usuaris de Reddit (una pàgina de discussió en línia) en la qual es va començar a debatre si aquest hashtag podia fer del món un lloc millor. No us sembla una boníssima idea? A continuació, us mostrem alguns dels internautes que han participat en aquesta fantàstica iniciativa. Segur que després de veure-ho us ve molt de gust participar-hi!

Ver esta publicación en Instagram

Doing our bit.🌍✌🏼🌱 #trashtag #trashtagchallenge #cleanup #scotland

Una publicación compartida de Rhi (@rhi__scott) el

Ver esta publicación en Instagram

Non abbiamo mai dato peso alle varie challenge nate sulla rete, ne abbiamo avuto il bisogno di contribuire al loro diffondersi. Tuttavia ci tengo a dar rilievo ad una nuova, e stavolta buona, iniziativa nata sul web: la #TrashTagChallenge Si tratta in sostanza di raggiungere un luogo vicino a noi (una spiaggia, una strada di campagna, o altro) che sia immerso dai rifiuti, scattare una foto, poi rimboccarsi le maniche e pulirlo. Successivamente si fa una foto al paesaggio libero, immortalando e pubblicando la differenza. Almeno per sta volta, la mobilitazione del web può davvero servire a qualcosa e, dal profondo del nostro pensiero vi chiediamo: non fate morire questa challenge, non fate morire questa idea, ma contribuite, per voi stessi e per il vostro paesaggio. La terra è una, e se ne ricorderà. Perdonate il messaggio un po' avulso dal tema della pagina. Edit: non so di chi sia la foto quindi non posso taggare, ne so chi sono i due ragazzi, ma li ringrazio. _________ #earth #terra #challenge #pulizia #greenpeace #greenpeaceitalia

Una publicación compartida de CrashMagazine (@crashreview) el

Ver esta publicación en Instagram

Buenas noches, amigos de las redes sociales: En este post de hoy quiero comentaros algunas cosas tras la segunda jornada de limpieza en los bosques de Bellaterra: En primer lugar quiero dar las gracias, a cada uno de los voluntarios que han podido venir esta mañana, y en especial, a las famílias que han venido con sus hijos pequeños. A nivel personal quiero dar las gracias personalmemte a mi amiga periodista de la universidad @silviamartinez97, por estar presente en la jornada de hoy, haciendo entrevistas a cada uno de los voluntarios. También me gustaría recordar la importancia de dejar el bosque tal y cómo te gustaría encontrarlo. Además quiero dar las gracias a la blogger @elisabetdou, por los insta stories que ha publicado, creo que faltan más bloggers cómo ella. Finalmente ya para terminar, pido una vez más a los ayuntamientos de @ajsantcugat, de @ajuntamentdecerdanyola, a la EMDdebellaterra y a las administraciones que le pertoquen este problema, que tomen alguna medida urgente cuánto antes mejor, para solucionar este grave problema. Muchas gracias por leerme y que acabéis de pasar una feliz domingo. Y recordar "because there is no planet B" @ecoalf Atentamente, Albert Pantaleoni Xercavins (27/01/2019)

Una publicación compartida de Albert Pantaleoni Xercavins (@apxsavetheplanet) el

Últimes notícies

    Publicitat