Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Tres pobles de Catalunya, entre els més bonics d'Espanya segons Lonely Planet

La guia de viatges ha destacat Besalú, Cadaqués i Calella de Palafrugell en el seu rànquing nacional

Mireia Deu
Escrit per
Mireia Deu
Publicitat

Els catalans tenim molt d'amor propi cap als nostres paisatges, però només falta que la coneguda guia de viatges 'Lonely Planet' ens ho digui perquè la moral se'ns dispari pels núvols. La guia, amb més de 100.000 seguidors a les xarxes, s'encarrega de fer rànquings sobre els pobles i ciutats amb més encant d'Espanya. Besalú, Cadaqués i Calella de Palafrugell s'han colat, en aquesta ocasió, a la llista. 

Els seguidors de 'Lonely Planet' són amants de Catalunya, així ho han demostrat en les últimes enquestes de la guia de viatges. Preguntats sobre quin és el poble d'interior, de tot l'Estat, amb més encant van respondre Potes, el poble d'Astúries, però en segon lloc va sortir un dels pobles medievals més mítics, parlem de Besalú, a la Garrotxa. 

Besalú
Foto: Yurina PhotBesalú

Si per alguna cosa es caracteritza Catalunya, és per la seva varietat de paisatges. Els seguidors de 'Lonely Planet' no només tenen debilitat per l'interior català sinó que també en tenen per la costa. La darrera enquesta de la guia ha preguntat pels pobles costaners més bonics de l'Estat, i Cadaqués, a L'Alt Empordà, ha quedat en primera posició. El poble vestit de blanc i amb llocs màgics com el Cap de Creus s'ha imposat per sobre d'altres ciutats com Cudillero i Lastres, a Astúries. 

Cadaqués
© ShutterstockCadaqués

Calella de Palafrugell, al Baix Empordà, també ha sortit entre les més votades. Les petites cales, les antigues casetes de pescadors i potser els Jardins de Cap Roig han meravellat als seguidors de la reputada guia de viatges fins a classificar-la en una quarta posició. 

Platja del Port Bo Calella de Palafrugell
Calella de Palafrugell

Per la bellesa del lloc, la conservació del patrimoni i el paisatge, aquests tres pobles gironins destaquen per sobre de la resta. Són una bona oportunitat per, quan es pugui, fer una escapadeta de cap de setmana. 

NO T'HO PERDIS: Els pobles més bonics de Catalunya 

Últimes notícies

    Publicitat