Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Festival Marítim
Foto: Festival Marítim

Tres vaixells històrics es poden visitar a Barcelona només aquesta setmana

El Moll de la Fusta acull un festival marítim amb vaixells històrics com La Nao Victoria, el Galió Andalucía i el pailebot Pasqual Flores

Escrit per
Mireia Servitje
Publicitat

El Moll de la Fusta acull aquests dies un Festival Marítim on hi podreu trobar una rèplica de tres grans vaixells històricsla Nao Victoria, el Galió Andalusia i el Pasqual Flores decoren actualment el litoral barceloní. Aquests tres navilis se sumen al patrimoni marítim de Barcelona, ja que fan companyia a altres vaixells històrics coneguts que també hi ha al port: el Santa Eulàlia, el Far Barcelona i el Götheborg. Les embarcacions estaran amarrades al Moll de la Fusta fins al diumenge 20 de novembre i s'obriran al públic perquè tothom les pugui visitar. I alerta, que una d'elles també ofereix la possibilitat pujar-hi i sortir a navegar una estona. 

La Nao Victoria és una rèplica d'un navili que fa cinc segles va ser capitanejat per Magallanes i Elcano. Es va construir l'any 1991, i des de llavors ha realitzat immenses singlades per tot el planeta: literalment ha fet la volta al món! Va ser del 2004 al 2006 recorrent més de 26.000 milles nàutiques i visitant 17 països.

D'altra banda, el Galió Andalusia, és també una rèplica d'un dels galions que, durant segles, van unir la península Ibèrica amb Amèrica i el Pacífic. És un autèntic museu flotant, ja que dins dels seus 930 metres de superfície presenta l'exposició 'Lotería de ida y vuelta', organitzada per Loterías y Apuestas del Estado, que explica la història d'aquest conegut sorteig.

El tercer, el Pascual Flores, de 34 m, és el germà bessó del Santa Eulàlia, un dels vaixells més emblemàtics que tenim al port de Barcelona. És un veler clàssic que, durant la seva estada a Barcelona, ofereix els anomenats 'batejos al mar': navegacions de més de 2 hores on el públic podrà gaudir, acompanyat de la tripulació, d'una travessia marítima.

Els preus per visitar els vaixells van dels 7 euros (entrada per a la canalla) als 15 euros (per a adults), però tots fan ofertes per a famílies. Els batejos de mar a bord del Pascual Flores són per a grups de mínim 10 persones i valen 45 euros pels adults i 25 pels infants. Però, alerta! Les entrades adquirides en línia tenen un 15% de descompte si afegiu el codi promocional 'Barcelona' quan feu la vostra compra. 

NO T'HO PERDIS: 50 llocs perfectes per anar amb nens a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Busca alojamiento

Últimes notícies

    Publicitat