Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un bar amb un goril·la de pernil!

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

A veure, pre-millenials que vau anar a EGB... Recordeu aquella sèrie que es deia Cuentos del Mono de Oro? En l'illa de Bora Gora, anys 40, l'aventurer Jake Cutter –un simpàtic succedani d'Indiana Jones– sempre es fotia en algun merder i acabava explicant les seves aventures al primer que passava, tot agafant una torradora sota l'atenta mirada d'una estatueta d'or simiesca al Monkey Bar.

Bé, doncs a partir d'ara podeu fer de Jack Cutter, però enlloc d'un mico d'or, fanfarronejar sota un mico de pernil. Ens hem assabentat de l'existència del Micu Mako (Aribau,22. T. 931 58 41 98) un bar que no té un mico d'or: té un goril·la de pernil! L'Alan, el propietari, explica que «vam decidir celebrar el nostre quart aniversari cobrint el goril·la, que és la nostra imatge, de pernil». En total, 21 quilos de llenques de porc sobre simi que els clients del bar es van polir gratis, un saborós engendre que ni la imaginació del Dr. Moreau. En aquesta foto veieu l'Alan; que no prou satisfet amb la cimera kitsch de cobrir un gorila amb pernil, hi dibuixa un gatet al costat!

Els agraden els reptes: darrerament han agafat la costum de fer hamburgueses i truites gegantines cada dijous. Les fan durant el dia, i al capvespre obsequien els seus clients amb un bon tros de l'ítem. Poca conya: estem parlant d'una hamburguesa de deu quilos amb 50 centímetres de diàmetre.

I alerta que el dijous 15 a les 20 h. repetiran el repte de la truita de patates: si us hi atanseu i demaneu una consumició, us espera un bocí de truita amb gegantisme. Kitsch? Potser sí, però la vida també ho és.

Últimes notícies

    Publicitat