Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Un català obté el premi al Millor Cantautor de l’any als Texas Sounds International Country Music Awards

El cantant i compositor vallesà Joe Fields, nom artístic de Josep Ponsà, ha estat guardonat després d'actuar al Memorial City Hall Performance Center de Marshall

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó
Publicitat

Els catalans fem coses i, sovint, fem coses pel món. És el cas del vallesà Joe Fields (nom artístic de Josep Ponsà), que se n'ha anat a Texas a ensenyar com escriu i canta música country tradicional i n'ha tornat com a Texas Balladeer Of The Year als Texas Sounds International Country Music Awards, que aquí traduïm com a Millor cantautor de l'any perquè és un guardó que premia tant les composicions originals com la seva interpretació en directe. 

El certamen, organitzat per l'East Texas Performing Arts Inc. i celebrat al Memorial City Hall Performance Center de Marshall (Texas, EUA) entre el 13 i el 16 d’octubre, ha aplegat artistes de música country d'arreu del món. Fields hi va actuar el divendres 14 d'octubre acompanyat del músic i productor Aleix Garriga i altres músics locals tot interpretant alguns clàssics del gènere i també composicions pròpies. Altres artistes premiats provenen del Quebec, Swazilàndia, Malàisia, Suècia i Noruega. 

L’acollida de la ciutat i la gent de Marshall ha estat extraordinària

“Estic molt agraït a l'East Texas Performing Arts per l’oportunitat que m’han donat de presentar el meu projecte de música country en un lloc tan emblemàtic com Texas. L’acollida de la ciutat i la gent de Marshall ha estat extraordinària. Competir internacionalment amb artistes d’arreu ha representat un repte majúscul i un aprenentatge sensacional. Si alguna cosa m’enduc més enllà del premi és el convenciment que la música és un idioma universal que fa que éssers humans dels quatre cantons del globus puguin entendre’s i compenetrar-se. Aquest món necessita molta més música”, ha dit Ponsà, que va debutar el 2021 amb l'àlbum 'Lost in the fields', publicat per Temps Record.

NO T'HO PERDIS: Les 10 millors pel·lícules del 20è aniversari de l'In-Edit

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat